Erdoðan: Komþumuz ve müttefikimiz Yunanistan'la diyalog kanalý istikrar hizmet ediyor-Bloomberg HT
Erdoðan: Komþumuz ve müttefikimiz Yunanistan'la diyalog kanalý istikrar hizmet ediyor-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Al bu fiyattan
Kalmaz birazdan !!!
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Biden Erdoðan görüþmesi 1 saat gecikecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Borsa güzel gidiyordu yine daðýldý, dolar yeþil oldu. Biden ile aralar limoni mi oldu acaba...
Görüþme bitmiþ genellemeye geçilecekmiþ.
Býden: Erdoðan ile çok iyi bir görüþme gerçekleþtirdim
EYÝS ATEÞ OLAYI VE SEDAT PEKER ÝLE ÝLÝÞKÝLÝ GAZETECÝLER.
GAZETECÝLER ÞABAN SEVÝNÇ VE ALÝ TARAKÇI DEÐERLENDÝRÝYOR
- Kaçak iþadamý Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylý'ya Habertürk programcýsý Veyis Ateþ'in kendisinden 10 milyon euro rüþvet istediðini açýkladý. Fatih Altaylý da bunu açýkladý.
-Sezgin Baran Korkmaz'ýn Veyis Ateþ'in rüþvet telefonunu kayda aldý ve bu kaydý da yine Habertürk'te yazan abla dediði gazeteci Sevilay Yýlman'a dinletti.
- Bu arada Sedat Peker'in de önümðzdeki günlerde deste deste para verdiði gazetecilerin isimlerini açýklayacaðý öne sürülüyor. Peker'in sözcüsü Emre Olur, 'Bu hafta çok renkli geçecek' diyerek Peker'in yeni videoalarýnýn yolda olduðu mesajýný verdi.
https://www.youtube.com/watch?v=d2unbQhoxKc
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri