Dolar/TL > 8.46
Dolar/TL > 8.46
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sözde Ermeni soykýrýmýný neden tanýyorsun? Diye soru sorulamamýþ... o konuya girmedik diyor
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Demek ki neymiþ,dolarý tutan þeyler swabla gelen dolarlarýn artý bizim bankalardaki dolarlarýmýzýn tekraren bize satýlmasý.E merkez eksi rezervde ,turizmden dolar gelmiyor,cari açýk devam ediyor,gavurlar hala borsadan çýkýp dolarlarýný alýp gidiyor.Valla 1994 de durum bundan çok iyiyken dolarýn on dakkada bir artttýðý günler olmuþtu.Þu anki durum ilginç,sanal bir sistem devam edip gidiyor,du bakali ne olcak.Bu arada iran tümeninin dolara karþý grafiðine bir bakýn,ne de olsa komþumuz bir ülke
Saðlýk Bakani : ÝÞÇÝ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarýn yeni bir gün baþlýyor. SGK kayýtlý tüm çalýþanlar… YARIN ÝLK ÝÞÝMÝZ aþý randevusu almak olsun!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En önemli konu Biden’in Türkiye’ye davet edilmiþ olmasýdýr.
Yarýnki manþetleri görür gibiyim.
Yer Ýmleri