Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca: 1,5 milyonuncu doz aþý, 24 saatin dolmasýna 2 saat 17 dakika kala yapýldý. Dünkü toplam sayý 1 Milyon 416 Bin 795’ti. Bu hýz bu iþi erkenden bitirecek.
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca: 1,5 milyonuncu doz aþý, 24 saatin dolmasýna 2 saat 17 dakika kala yapýldý. Dünkü toplam sayý 1 Milyon 416 Bin 795’ti. Bu hýz bu iþi erkenden bitirecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kiraya vermek için ev alan bir insanýn açýklamasý/hesabý nedir, neden kiraya vermek için ev alýr madem kiracýlar böyle...genel vaziyet böyle..
Bunu sordum...
Ki yanlýþ hesap iþte diyelim geçelim.
Gayrimenkul sektörü, bankacýlýðý yýkar gerekirse, yine de yýkýlmaz diyorsunuz yani...
Gayrimenkul sektörü bankacýlýðý yýkmaz, yýkamaz. Bankalar portföy olarak gayrimenkul zengini oldu.
Bakýn bankalar sýkýntýya bile girse portföyündekileri %20 iskontolu versin o evleri almak için banka duvarýný yýkar bu millet.
Çünkü muhalifi de yandaþý da emlak hastasý..
Yýllardýr sizin gibi düþündüm Sonunda 45 yaþýmda geç de olsa fark ettim bu millette beton sevdasý olduðu sürece gayrimenkul sektörü yýkýlmaz. Gayrimenkul nedeniyle de bankalar zor duruma düþmez.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Gerçekten çok farklý düþünüyorsunuz.
Þu an %30-40 iskontolu bir dünya ev var bankadan satýlýk, duruyorlar ipotekli/hacizli ev almakla ilgili hukuki yaþanabilecek sýkýntýlardan dolayý...zaten iskontonun bir kýsmý da o riske binaen/karþýlýk..
Ýletiþim problemi yaþýyoruz, kazasýný da yaþamadan sonlandýralým iyisi mi..
Altýnýn ucuzlamasýna altýn yatýrýmcýsýnýn üzüleceðini sanmýyorum. (neye yatýrým yaptýðýnýn farkýnda olmayan þuursuzlar hariç)
Accumulation evresindekiler için fiyatlarýn düþmesi ucuzdan daha çok sarý parlak metal demek.
Altýn bu, hisse deðil ki batacak mý acaba diye üzülelim.
Emlak konusunda vivatrader ile ayný görüþteyim.
Kiracýyla uðraþýlmaz.
Geçen ekþide okumuþtum birisini þu kirasýný ödemeyen kiracý baþlýðýnda...
Finansal piyasalarda 500bin tl kaybetsem umrumda olmaz ama 2bin tl kirasýný ödemeyen adamý boðazlayasým gelir diyordu.
Bendeki durum da ayný.
Fiziksel altýnýn en çok sesi çýkan savunucularýndan ikisi Peter Schiff ile Jim Rickards da 10% dan fazlasýný önermiyor portföyde.
Bu düþüþ ile niyesi anlaþýlmýþtýr umarým.
Yarýn öbürgün olur ya altýn 10bin dolara çýksa, oraya gidinceye kadar 5'ten 9binere kadar altýn yüklenen binlerce insan altýn 3bin dolara geri vites yaptýðýnda kendilerini asarlar.
Yer Ýmleri