Neden þüphelendin? Kürtçülere Türk ulusuna karþý ayaklanmanýz hainliktir ve þiddetle cezalandýrýlacakdýr dediðim için mi? Amaç Ulusun birliðini savunmakdýr apaçýk ilan edilen bir þeyi nasýl bilmiyorum dersin! Ben de kim olduðunuzu bilmiyorum ama yazdýklarýnýzdan tanýdým.. 1920de seni baþkomutan yapsaymýþýz halk don gömlek sipsivri ortada kalýrmýþ..
Yahu inadýna mý söylüyorsun bunlarý! Adamlar Kürdistan kuracaðýz diye Korucu Kürtler de içinde onbinlerce insaný katletmiþ hala barýþ kardeþlik diyorsun kelleri koparýlsýn bu hainlerin diyemiyorsun..
Asýl yangýn bu zihniyet.
3-4 gündür ormanlar yanýyormuþ...
Memkeletin kurumlarý her gün yanýyor. Þekil A
Kelleleri kapatýlsýn bu hainlerin.pkk nin da allah belasýný versin onlar amerikan ajaný burda mutabýkýz.siz de türk tanýmýnýzý yazýn bence
Yakýn Tarihi bile bilmiyorsun.. Ermeni+Rum nüfus (%25) kürtlerin 2 katýydý Türk halký çok kalabalýklar diye topraðýný vermedi. o zaman kanýný döküp vermediði topraðý þimdi bu gücümüzle neden týpýþ týpýþ vereceðiz! Alnýmýzda enayi mi yazýyor ki.. Kürtçüler Anadoluyu çok istiyor idi iseler zamanýnda ovalarda kan gövdeyi götürürken kaçýp daðlarda saklanmayacaklardý. Öyle armut piþsin aðzýma düþsün ayaðý yok..
Bu pkk lýlar kurt türk kardeþliðine düþmandýr terör örgütüdür amerikan projesidir.simdi türklük tanýmý tartýþmamýza devam edebilirmiyiz
Çok yazýldý bir daha yazayým. "Ne mutlu Türk'üm diyene" ilkesi esastýr. Türk ulus birliðine baðlý her etnikten insana Türk diyoruz. Dünyadaki 7 milyar insan T.C pasaportu olan insanlara Türk der. Biz de Ýngiliz pasaportu gördüðümüze Ýngiliz deriz, sen asýl etniðini söyle demeyiz..
Ha anladým ermeni katliamý yapýldý diyenlerdensin
Yer Ýmleri