Almanya, Türkiye, Abd ve Ýsrail'i yüksek risk alaný ilan etti- BN
Almanya, Türkiye, Abd ve Ýsrail'i yüksek risk alaný ilan etti- BN
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AFAD: Bu akþam saatlerinden itibaren Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve þiddetli yaðýþ bekleniyor. Ani sel, su baskýný, yýldýrým ve heyelan gibi olumsuzluklara karþý tedbirli olun.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ayrýca geçenlerde Kýbrýs meselesi tartýþýldý, Abd'nin koyduðu ambargonun sebebi, Türkiye Kibris' a çýkarma yaptýðý için deðildir. Yunanistan'ý destekleyip, Nikos Samson'u darbe yapmaya teþvik eden de Ingiltere'dir, Türkiye için baþka çýkar yol býrakmayýp, Tsk'yý Kibris' a çýkaran da Ingiltere'dir. Turkiye'yi adanýn %30'una el koyduktan sonra durduran yine Ingiltere'dir.
Ingiltere bu sayede Rum Kesiminden askeri üs kurma iznini aldý. Halen orada en önemli üslerinden biri var. Tabii sonraki dönemde Rumlar oraya Ruslari davet ettiler.
Abd'nin Turkiye'de ambargo koymasýnýn sebebi, Turkiye'nin buna izin vermesi sebebiyledir. Abd, Turkiye'nin Kibris'in tamamýný almasýndan yanaydý. Bu sayede Ingiltere Kibris 'ta us kuramazdi.
O dönem bu fikri savunan kiþi, hükümet ortaðý Erbakan Hoca idi. Çok akýllý adamdý. Erbakan Hocamýn dediði yapýlacaktý.
https://ceviiz.com/siyaset/turk-para...emi-1938-1950/
Hadi ya
o dediðiniz nasýl oluyor
darbe derken darbe dememek
Bahsettiðiniz dönem GAZÝ PAÞA'nýn izlerinin silinmeye çalýþýldýðý milletin deðerlerinin yerle bir edildiði dönemdir
diyorum hep
çakma Atatürkçüler çakma kemalistler topluluðusuNUZ
Rummeniggeyle küfürleþmiþsiniz ya
ben edilen edilecek küfürleri baþtan eksiksiz fazlasýz iade ediyor ahirete býrakmýyorum
uzatmayacaðm da yazýlanlara cevap da vermeyeceðim
ceza almaya niyetim yok
o faþizan söyleminizi görmezden gelemezdim.
UYDURUK BELGELERLE MEMLEKETÝN SEÇÝLMÝÞ BAÞBAKANI ASILMIÞ
DARBE DERKEN DARBE DEMEZMÝÞ.
Yer Ýmleri