-
Erdoğan : Yarın kabine toplantısını gerçekleştireceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MKA55
Çin ve Rusya talibanı desteklemez
dedik
Bidondan ses geldi...
Neymiş Çin talibanı tanıyan ilk ülke olacakmış...
Diyen kim?
Hani şu Emevi Camisinde namaz kılacak olanın kararı...
Kararlı bi TARAF ile karşı karşıyayız...
Bu Çin yakıştırmasına destek veren “Atatürkçüler”in
geçmişte Suriye’de batana giydirdiklerini nerelerine saklayacaklar merak konusu...
O progilindeki büyük insanı
Batı gibi yok sayan değil
ders kitaplarına alan bi Çin bu...
Dedik ya Nuri Beye
Karşı tarafız elbette
ama sahtelerin gerçeği olarak...
Bu karar
Talibanı evveli azamdan beri tanıyan ülkeleri
neden yazmaz?
Çünkü aralarında
Suudi Arabistan ve evet
BAE var...
BAE ve Suud=ABD...
BAE’yi nereden tanıyoruz?
15 Temmuz...

Originally Posted by
Antiseptik
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Çok ciddi bir yatırım planları var. İnanıyorum ki çok kısa zamanda BAE, ülkemizde ciddi yatırımlara girecek."
İki mesajın ortak kümesi BAE...
Bunun ne demek olduğunu en iyi dolar yatırımcısı bilir...
Peki bende var mı?
Olmadı olmayacak da...
))))
-
Körfezden para buldular demek yine. Bakalım bu sefer ne gibi imtiyazlar verecekler !!
-
Erdoğan: Antalya, İzmir ve Muğla'da yönetim CHP'de. Buralarda sizin karadan müdahalenizde itfaiyeleriniz nerede? Biz devlet olarak bu işlere müdahale ettik. Helikopter ve uçaklarla müdahale ettik. Bu müdahalelerde kimseyi suçlamadık.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan : Ben sosyal medyaya olumlu bakmıyorum , bu konuda mücadelemiz sürecek . Muhalefetin basını çektiği sosyal medya terörüne karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Antalya, İzmir ve Muğla'da yönetim CHP'de. Buralarda sizin karadan müdahalenizde itfaiyeleriniz nerede? Biz devlet olarak bu işlere müdahale ettik. Helikopter ve uçaklarla müdahale ettik. Bu müdahalelerde kimseyi suçlamadık.
Acep belediyeciler Ormancımı ?...Büyük çoğul yangınlara THK uçağı lazımdı,uçaklar neredeydi ?
-
Erdoğan : Yükselen vaka sayılarımız yine düşüş evresinde dahada düşüreceğiz .
Erdoğan : Ben 3 doz aşı oldum aşı olmada bir sorun olsa kendimizi riske atmayız , aşılamada gönüllülük esası olmalı cebren aşı yapılmasını doğru görmüyorum . Aşı olup olmamak kişinin tercihi ama bunun diğer insanları tehlikeye atacak bir hale gelmesine izin veremeyiz
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri