Þuanda denizbanktan da baktým baþka birine girdiðim taleb için 150 lotta ona talep etmiþtim oda gelmiþ tamamý hisseler hesabta gözüküyor bütün kurumlar yanlýþ hesablamis olabilirmi ilginç bakalim yarýna netleþir
Þuanda denizbanktan da baktým baþka birine girdiðim taleb için 150 lotta ona talep etmiþtim oda gelmiþ tamamý hisseler hesabta gözüküyor bütün kurumlar yanlýþ hesablamis olabilirmi ilginç bakalim yarýna netleþir
Arkadaþlar aracý kurum yetkilimle görüþtüm Max 843 lot gelmiþ az önce dedigim gibi az talepler baya çok olduðundan fazla talep edenlere 843 lota kadar verilmiþ yani 843 lot eþik deðeri olmuþ millet nasýlsa 500 liradan fazla gelmez diyip az talep te bulunmus sanýrým herkese hayýrlý olsun bilsem fazla talep giderdim
Denizbank'tan 68 lot girmiþtim, hepsi gelmiþ..
Benim 1222 adedi kýrpmýþlar 1127 yapmýþlar 95 adet uçmuþ
Arkadaþlar ekranlarýnýzda bir hata var maksimum 100 olabilir. Daha hiçbir arkadaþ ben 1000 istedim de bana misal 900/850/640 geldi demiyor herkes istediði adet e sahip olmuþ 10000 isteyen yok mu onada 10000 gelmiþtir 9999 gelirse olmaz önceki arzlardada arada bu tip yanlýþlýklar oluyordu ama bunda hesabýnda hisseyi gören arkadaþlarýn tamamý talep sayýsý kadar görüyor bir eksik olmuyor.
YTD.
Bu ne sacmalikbhani esit dagitimdi. Deselerdi bende fazls girerdim. alka arza girmem daha eski ragbet yok demekki. Usteyene istedigi kadar eriyorlat
Yer Ýmleri