Tüm hissedarlarýn Kurban Bayramý kutlu olsun![]()
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.07.2022 tarihli toplantýsýnda; Cezayir'de, bulunduðu bölgede kuru harçlar ve boya/sýva üretimi ve satýþý yapmak üzere "Sarl HA Building Industry" ("Þirket") unvaný ile kurulu, sermayesine %50 oranýnda iþtirakimiz bulunan Þirket'e yapýlacak yatýrýmýn mevcut global politik ve makroekonomik geliþmeler dahilinde deðerlendirilmesi neticesinde; Cezayir pazarýndaki yatýrým koþullarýndaki deðiþikliklerden dolayý, yerel üretimi baz alan önceki iþ planlarýnýn revizyonlarýnýn incelenmesi ve mevcut yatýrýmýn geldiði aþama gözetilerek, pazarda yerel üretimin beklenen ekonomik faydayý yaratmayacaðý bu baðlamda diðer %50 yerel ortaklarla karþýlýklý olarak mutabýk kalýnarak mevcut Þirketin tasfiyesine gidilmesine karar verilmiþtir.
Cezayir'de ortak olduðumuz bu yurtdýþý iþtirakimiz için halka arzdan elde edilen gelirden bugüne kadar herhangi bir iþletme sermayesi ihtiyacý karþýlanmamýþtýr. Þirketimiz, Cezayir pazarýna mevcut ihracat faaliyetlerine devam etmeyi planlamakta olup, söz konusu iþtirakin tasfiyesi suretiyle iþbu yurt dýþý yatýrýmdan vazgeçilmiþ olmasý, Þirketimiz kýsa ve orta vadeli bölgesel büyüme planlarýnda bir deðiþiklik doðurmayacaktýr.
Saygýlarýmýzla,
Bugünkü satýþýn nedeni bu haberi bilenlerden mi acaba?
Bu hisse ile ilgilenen var mýdýr? Gelecek projeksiyonU nedir?
Ayýn 9'u benim için onemli. Bilançoya göre uzun vadeli yatýrým düþünüyorum. Biraz ustten almak gerekecek ama katlanýrýz. Garantili olur. Kalekim kurumsal firma olarak tanýnýyor. Zeynep BODUR ayak oyunlarý ile bilançoyu olduðundan farklý gösterirse zaten iþe yaramaz, Kavga bekleyen bir durum bu. iyi gelirse okeyim.
potansiyeli yüksek olan þirketler içinde görüyorum. portföyümde arase ve atgy'nin yanýna eklemeyi düþündüðüm bir hisse bu hafta içinde
Yer Ýmleri