ara ara geldi tavacýbaþýnýz
yapý, demir ve inþaat vb tüm sektörler ile þu zamanda revaçta kalmaya devam eder!
polho gördüðü zirveyi eninde sonunda görür
gibisine.....![]()
Burada paylaþtýðým bilgiler Yatýrým Danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, kendi kiþisel subjektif görüþlerim olup dikkate alýnmamasý önemle rica olunur.
"Pendik arazisinin 2022
yýlý deðerlemesi Asal Gayrimenkul Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ. tarafýndan
yapýlmýþ olup, hazýrlanan gayrimenkul deðerleme raporu Þirketimize sunulmuþtur.
Anýlan deðerleme raporunda, Pendik arazisinin piyasa deðeri 1.210.980.000 TL
olarak tespit edilmiþtir."
elinde hazine tutuyor ; bir miktar mallar geçmiþ bofa dan garantiye kýsa zamanda karþýlamýþlar yani
hadi rasgele..... orta vadeciler hariç bakmasýn kýsacýlar hisseye
![]()
Burada paylaþtýðým bilgiler Yatýrým Danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, kendi kiþisel subjektif görüþlerim olup dikkate alýnmamasý önemle rica olunur.
O boyalar .kimyasallar .yapilacak konutlarin geliri .memed mezarami goturecen bi güldurmedin milletin yüzünü .
hisse çok kötü satýþ yedi.var bir pislik kokusu yakýnda çýkar.her gelen yeni yatýrýmcýya mal satýyorlar.neden acaba ...
Kokusu belli. Çimentolar, demirler taban olunca bu da geri geldi.
Insanlar hisseyi neden aldiklarini bilmiyor, o gidiyor diye bunu da aliyor, sonra da o taban olunca bunu da satiyorlar.
Bizim yatýrýmcý profilimiz böyle maalesef.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kaðýt kendi iç dinamiklerine göre hareket yapmadýkça bir þey beklemiyorum, onun bunun peþine takýlýp çimento demir vs. gibi Bu tarz hareketler saman alevi gibidir.
Normalde buraya kesinlikle yazmiyacaktm ama yazmak zorunda hissettim seni tebrik ediyorum borsada yakýn zamanda baþlamýþtýn yanlýþ hatýrlamýyorsam ama çok hýzlý ilerliyorsun.sadece üstteki cumlelerin için deðil. Böyle devam et hiç durma araþtýr araþtýr araþtýr bir gün gelecek kimseye ihtiyaç duymadan hareket edecek kadar iyi olacaksýn.
Düþün artýk beni buraya yazmaya bile ikna ettin. Geçen günlerde bana sanki geri alýmý ben yapacaklmisim gibi hakaret edenlere bile cevap vermemisken.
Yer Ýmleri