Hadi bakalým 2.82 geldi. Burayý da alýrsa 90 üzeri gidermi bakalým.
Birde danýþayým dedim size, msgyo ve akyho hakkýnda bilginiz var mý?
Hadi bakalým 2.82 geldi. Burayý da alýrsa 90 üzeri gidermi bakalým.
Birde danýþayým dedim size, msgyo ve akyho hakkýnda bilginiz var mý?
Bu hisse hakkýnda bütün sosyal medyada sürekli bir olumsuzluk pompalanýyor. Bunun planlý olarak yapýldýðýný düþünmeye baþladým. Hisse sahibiysen þirkete güveniyorsan oturur beklersin, herþey zamanla ederini bulur. Yok þirkete güvenmiyorsan satar gidersin para kaybetsende saðlýðýn kalýr.
Sürekli þirket hakkýnda olumsuz yazanlarýn iyi niyetlerinden þüpheliyim.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yav yüzde 1 yapmaya görsün polho hemen iyimser yorumlar baþlýyo![]()
hisseyi ne kadar tanýyorsunuz bilmiyorum ama ben 4 yýldýr buradayým ve bu hisse bildiðiniz en pislik patrona sahip hisse. Olumsuz yazanlar bence bir þey biliyorlar da yazýyorlar. Bizim aðzýmýz yandý sizde yanmayýn diye sizin iyiliðinize diyor insanlar. Para ve saðlýk kaybettiðimiz doðru bu oç.larý yüzünden ama bu kadar zarara da satýp gidemiyoruz siz yapabilirseniz ne ala. Elbette bizim maliyetimize gelir hisse fiyatý ama ne zaman olur zamandan kaybýmýz ne kadar olur Allah bilir. Önemli olan ne zaman aldýðýnýz hisseyi her hisse için geçerli bu . Ama burada açýkça patronlar tahtayý yönetiyor ve adamlarýn açýkça yatýrýmcýyý ezdiði o kadar net ki buradan para kazanmak o kadar zor ki kötülüyoruz. Ve küçük yatýrýmcýnýn kesinlikle bulaþmamasý gereken bir kaðýt, bu tecrübe ile sabittir. Þirket patronlarýna gram güvenmiyorum. Herküfrü belayý ediyorum. Sakýn bu hisseyi övmeyin performansý grafiklerle ortada zaten
Merhaba, öncelikle belirtmek isterim ki hisseyi ya da þirketi övdüðüm yok. Grafiklerden de çok net bir çok kiþinin canýný fazlasýyla yaktýðý görülüyor. Alýmlara baþladýðýmdan beri hissenin düþüþlerde en önde koþtuðunu, yükseliþlere tepkisiz kaldýðýný da çok net görüyorum. Söylemek istediðim elinizde hisse varsa þirketi sürekli kötülemenin hissedar olarak bize bir fayda saðlamadýðý. Caný yanan sitem eden birçok kiþinin yanýnda, elinde hisse olmadan hisse fiyatýnýn düþmesinden faydalanma maksatlý yorumlar yapanlarýn da olduðunu düþünüyorum. Bu da hisse fiyatýnýn baskýlanmasýnýn sosyal medya ayaðý olabilir. Umarým doðru ifade edebilmiþimdir.
Sizin gibi hisseyi 3-4 yýldýr taþýyan arkadaþlara da sabýr diliyorum.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bugün yine þov yaptý oçocuð artý piyasada öptü geleni geçeni. Neyse Allahým sen mevzuyu ve arkadaþlarý biliyorsun….
Yer Ýmleri