öhö öhö........týp.... Aðabeyler selamlar....
Son düzenleme : anýlmert; 20-05-2021 saat: 18:00. Sebep: .....
Aleyküm selam kardeþim. Benden inatçýsý yoktur bu piyasada derdim ama sen benden de betersin.![]()
Böyle 3-5 kademe yukarýda kapayýnca heyecan yaratacaðýný sanýyor þapþalým benim. Hele þöyle 10 TL yi geç ondan sonra bakarýz tansiyon mansiyon iþlerine.
Kýzýýým, bol köpüklü kahve lütfen !![]()
Abi 40-45 milyon lot Þirket ile alakasý olmayan bir grupta mý, ben mi yanlýþ anlýyorum..Eðer öyleyse bu benim bildiklerim ile 60-65 mio lot dýþarýda..
Belki çok daha fazlasý..
Bunu almadan zor götürür bu ama hayýrlýsý..Kýpýrdanmaya baþladý ama mal almak istiyorsa sert hareketler baþlar yakýnda..
Burdan dönercilerin malý alýnýr ilk baþta..Sonra býkýp maliyetine gelenlerin malý..
Sasa 0.80 kuruþta en az 10 sene süründü..
O zaman da gelecek vadediyordu..
Yýllarca taþýyan arkadaþlarým oldu..
Ýnan operasyon bir baþlasýn ne hikayeler ne favök ne karlar çýkar..
Patron yeter ki alýmda doyuma ulaþsýn ve bassýn düðmeye..
Sadece Poliporttan x10 polho çýkarýrlar..
Ya da kimyadan öyle rüzgarlar eserki þaþarýz..
Þirketin özsermayesi ve kâr etmesi önemli benim için..
40 tanesini toplasan polisan etmeyecek þirket sayarým bistte..
Bu da hakettiði yere gelecek elbet..
Ýnþallah doðru zamanda binmiþizdir trene..
Gideceði yer belli de makinist ne zaman kalkar onu bilemiyoruz..
Yahu, ortada dönen toplam lot zaten 65-70 milyon aralýðýnda. Geride detaylarýyla birlikte yazdýk, isim isim. Bunun bir kýsmý bizde, bir kýsmý bu çocuklarda, bir kýsmý da diðer yatýrýmcýlarda. Anlamayacak bir þey yok üstadým.
Mal almak isteyen s2e s2e yukarýdan alacak satan olmazsa. Bizimkiler zaten kilitli kasada, ortada dönen alýp satýlan 4-5 milyon lot var ancak onlarý alýr sonra 'benimkini' alýr.![]()
Yer Ýmleri