Noldu ortaklar kayboldunuz sanki iyi günlerimiz gibi bu günler elbet birgün bizde gülecegiz burada 😔😔
Noldu ortaklar kayboldunuz sanki iyi günlerimiz gibi bu günler elbet birgün bizde gülecegiz burada 😔😔
Aldýðý kaðýdý 3-4 yýl tutan arkadaþlar sorum size. Ben böyle bir vadeyi tecrübe etmediðimden soruyorum. Sizce birkaç yýl içinde 10 larý görür mü fikri olan?
kamil hocam þiþko devreye girdimi ne dersiniz?arada bir serinletin burayý rica ediyoruz..sevgiler saygýlar...
Bu kaðýt türünün son örneði. Patron ceo bile reklamýnýnyapýyor, reklam yaptýkça kaðýt ya yerinde sayýyor ya da aþaðýþara düþüyor. Hiç konuþmasalar belki gider bu. Söylenecek hiçbir þeyin anlamý yok. Sadece kendi kendimize kýzmak tek yapabileceðimiz bu
Benim deðerlendirmem; patronlarýn da þirketin mevcut halinden memnun olmadýklarý için bir gayret içinde olduklarý yönündedir. Bu sebeple CEO deðiþimi (bence çok iyi seçim) , yeni yatýrým, ihracat ve hatta reklam/TV görünürlüðü çabasý içerisindeler. Bundan daha kötü olamayacaðýný, 1Ç 2021 geldiðinde çok daha iyi bir yerde olacaðýný düþünüyorum.
Saygýlarýmla
#polho ne garip bir kaðýt
Þuanki fiyatý
2016 yýlý Aralýk ayýndaki fiyatta
Þimdi nasýl UV de beklersin bu kaðýtta
2016 Aralýk ta
#polho 2.85
#usdtry 3.51
#bist100 7.700
#sasa 2.44 lira
Twitter dan bir paylaþým .
Burda küçük yatýrýmcýnýn hakkýný epey yemiþler. Birde utanmadan almasalarmýþ derler bunlarda ahlak vicdan anlayýþý budur.
Ahlak mý. Bunlarda ahlakýn A harfi bile yok. Bi yatýrýmcý 5 sene bir kaðýtta bekleyecek o sürede bu fiyat hep ayný yada aþaðýda kalacak. Olmaz böyle birþey. Yanlýþ þirket yanlýþ zamanlama iþte. Belki bundan sonra gider bilemem ama senelerdir süründürmüþ hala ayný terane
Yer Ýmleri