Kamil bey nerde? Kaðýttan çýktý da biz mi bilmiyoruz
Bugünlerde sürekli þirket açýklama yapýyor bütün basýna. Yok kapasite artýmý, yok boya sektöründe düþüþ bekliyorduk ama talebe yetiþemedik, yok yeni boya fabrikasý vss.. Ama bu söylemler fiyata yansýmýyor.
Sanki birilerine mesaj vermeye çalýþýyorlar, ama kime bu mesajlar onu anlamadým. Þirket senin zaten, al hisselerini yada bikaç olumlu haber, þirketine güven kazandýr yatýrýmcý gelir zaten. Fakat bunlar halka açýklýðý yüzde yirmi beþe çýkaracaklarý için ayný zamanda hisse satmalarý lazým. Halka açýklýðý bu seviyede býrakacaðýz deseler de iyi olur. Piyasa tarafýndan bu halka açýklýðýn artýrýlacaðý biliniyor.
Dap yapýya verilen arsa haberi, poliporta ortak düþünüyoruz, arsa satýyoruz, vss bu tür haberler gelirse fiyatta artar diye düþünüyorum
Dediklerine katýlmamak mümkün degil adamlar spk ile ortak çalýþýyor sanki ben haber verim siz geçirýn der gibi giden hisseler nasýl gidiyo ne haber var ne alýcisi ortaklarýndan biri gülden akþit biliyosunuz devlete en yakýn kesimden eski cio devlette calismiþ biri bunada burda bi oparasyon yapilmamasina þasirmamak lazým kim nereye kime þikayet edeceksin hisse alýcaz dediler iptal ettiler bunu yaptýk o arttý bu arttý þuñu yapýyoz açýkladikca geciren bi hisse bunlar bunu görmuyomu hýrsizlara kilit vurulmaz hepsi saf rolünde çakal.
Hisse geri alýcaz diye karar aldýklarýnda bende þunu yazmýþtým, hisse nasýl geri alacak adamlar zaten halka açýklýðý artýrmak için karar almýþlar hisse alýmýný yapmalarý tuhaf bir durum, bir yandan alacak diðer yandan açýklýðýmartýrmak için satacak. Buradan birisi ne saçlalýyorsun demiþti. Sonuçta iptal edildi alým rý. Þirket yönetemiyorlar bunlar yada yeni ky gelsin mal taþýmaya diye bi oyun kurdular, maydonuzcu abi itiraz filan ettik demiþti, iptal edildi. Þirket aþýrý derece de çok kurnaz, siyasi baðlantýlarý da dediðiniz gibi mevcut.
Geçen bir haber vardý emin bitlisin ikiz oðullarý þirketin yçnetimine yavaþ yavaþ baþlayacaklar sanýrým, yirmi beþ yaþlarýndalar, belki onlar geldiðinde meþhur z kuþaðý bakýþý ile birþeyler deðiþir diye umuyorum
#POLHO
Polisan CEO'su Hacýkamiloðlu: Ýlk 6 ayda konsolide bazda toplam gelirler yýllýk %69 arttý.
Net Zikiolar bizi !
Yer Ýmleri