Utanmadan 2.91 den bile gel gel yapýyorlar, þeref yoksunlarý. ytd
Utanmadan 2.91 den bile gel gel yapýyorlar, þeref yoksunlarý. ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Tahtacýlar, yýlbaþý kutlamasý için erken ayrýlmýþ,tahtaya bina görevlisini nöbetçi koymuþlar. Akþama bizim paralarý yiyecekler. ytd
Tahta sahipsiz. tahta yol geçen haný gibi.Cebine üç beþ kuruþ koyan tahtanýn anasýný belliyor.ytd
Cebinde 500,600 bin paran varsa,gel polhoþa üç beþ kademe iþlem yap, 15,20 bin kazan git. Polhoþda son durum bu.ytd
Ýþ Bankasý, 6 baðlý ortaklýðýnýn hisseleri için 1 milyar TL büyüklükte geri alým programý baþlattý.
Ýþ Bankasý'ndan konu ile ilgili KAP'a yapýlan açýklamaya göre,Banka Yönetim Kurulu tarafýndan alýnan kararla, Borsa Ýstanbul'da iþlem gören baðlý ortaklýklarýmýzdan T. Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ., Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý A.Þ., Anadolu Hayat Emeklilik A.Þ., Ýþ Finansal Kiralama A.Þ., Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ve Ýþ Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin paylarýnýn, alýmlarla ilgili ödenecek toplam tutarýn 1 milyar TL ile sýnýrlý olmasý kaydýyla þirket bazýnda bir sýnýrlama olmaksýzýn piyasadan satýn alýnmasý, mevcut ve yeni alýnacak paylarýn sýnýflandýrýlmasý ve gerektiðinde satýlmasý konularýnda karar tarihinden itibaren 2022 yýl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kýlýndý.
Açýklamada, "Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alýnmasý ve gerektiðinde satýlmasý konularýnda Bankamýz idari süreçleri gereði Genel Müdürlüðe yetki verilmektedir." denildi.
Pazartesi19 yýlýn rekor enflasyon verisi açýklanacak borsa çökecekmiþ !! Yaktýn lan bizi vestelimi bile verdim bu hissede giderse ben senin
Ben böyle adamýn..... 50 tane mesaj atmýþ borsa çýkýnca týk yok.borsa veya hisse eksiye dönsün yýrtýk dondan çýkar gibi ortaya çýkar.pazartesi 19 yýlýn rekor enflasyon verisi açýklanacak borsa çökecekmiþ!!!
Yer Ýmleri