[QUOTE=pisyedili01;5923485]Vaktinizi ayýrýp cevapladýðýnýz için teþekkürler.Gözlerim iyi görmüyor acaba avatarýnzdaki denizci üniformasý giib geldi.öylemidir ki?
yok kardeþim tesadüfen avatar resim lerinden bunu sectim..
[QUOTE=pisyedili01;5923485]Vaktinizi ayýrýp cevapladýðýnýz için teþekkürler.Gözlerim iyi görmüyor acaba avatarýnzdaki denizci üniformasý giib geldi.öylemidir ki?
yok kardeþim tesadüfen avatar resim lerinden bunu sectim..
Geçen sene belediyede çalýþma ve onay süreci devam ediyor haberi geçtiðinde fiyat 50 cent civarý 4,27 görüp sonsuz düþüþünü baþlatmýþtý. Þimdi bakýyorum belediye onayý alýnmýþ hala tl baxýndan 4,27 bile görülmemiþ 25 cent ancak ediyor. Ben buna normal sonuç , tesadüf veya nasip demem. Ýþleri cirosu büyüyen bir hissede bu durum organize bir hýrsýzlýktýr. Küçük yatýrýmcnýn çoluðunun çoçuðunun rýzký çalýnmýþtýr.
Cuma gunu bizim toptan gkna katildim. donuate su arsaya bakayim dedim. tersane duraginda indim. basladim yukari dogru yurumeye.
attigim koordinatlarda bi cakisms basliyordu. herhalde kavþak çalýþmasi diye dusundum. kavssk cslismadi degilmis. kavsak calismasi olmayan çalýþmanýn ne calismasi olduðunu sormayýn. koordinatlarý verdim. gidin sorun. herkese bol ve hayýrlý kazançlar dilerim.
yatirim tavsiyesi degildir. sýrtýmdan ter aktý be.![]()
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Reis duymayan kalmadý sosyal medya hesaplari hepsinde gören gördü burda artýk ne anlatýlsa boþ beceriksiz bir yönetim ve eline yüzüne bulastýran bir tahtacý var karþýmizda yýl olarak tam tarih bilmiyorum netaþ 2008 ile 2010 arasý bir arsa satiþi vardi elmizde olan az hisseyle bekliyoz sayfada adi gecmiyo arsa muhabbetinin bir yerde duyulmadý 30 tl idi hisse bu olaydan sonra 300 iþin ehli adamlar yönetir herseyi bu saatten sonra ne kazanirsak kar bist 1200 de hisse 3.50 bist 2450 hisse 3.60 kim kazandi burda uzun bekleyenlere yazik oldu allah herkesin yardimcisi olsun kim bilir ne paralar baðlandi bol kazançlarimiz olsun bu hafta yatirim tavsiyesi degildir.
Dap yapý levent projesinde 1+1 ev fiyati sadece 11 milyoncuk...ve sadece 51 tanecik ev kalmýþ...
Polho 20 cent
memmed ile ziya da bir miligram ticaret ahlaki varsa bu hissenin fiyatý bu rakkam olmaz
yorum bu kadar
Yer Ýmleri