Temel üstad nereye geçiyorsun bizde gelelim burda 2 yýlda paslandýk iyi biþiler olsun hayatýmýzda
Temel üstad nereye geçiyorsun bizde gelelim burda 2 yýlda paslandýk iyi biþiler olsun hayatýmýzda
Bu arada bende kar falan yok 50 cente almýþým hisseyi yarý fiyatýndan iþlem geçiyor sað olsun çok kaliteli bir yönetim anlayýþý var ilerde çok güzel olacak inþallah
2 yýl önce
Dolar 7 tl iken hisse fiyatý 4,20 - 4,90 tl bandýnda iþlem görürken,
Bugün
Dolar 17 tl iken hisse fiyatý 4,40 - 5,12 bandýnda iþlem görüyor,,,
Ak yatýrýmýn en son yayýmlandýðý rapora göre %45 iskontolu iþlem görüyor.
Kaliteli firma geri alým açýklamýyor, durum bundan ibaret. Bu kadar içi dolu firma fakat hak ettiði deðeri bulamýyor, küçük yatýrýmcý çöreklenmiþse fiyat bu, gitmez, gitmez, gitmez
Gedikten bugün çok mal satýlmýþ satan burda mý acaba?
Sevgili Polisan Sevdalýlarý selamlar. Dünyada Resesyonun bu kadar dillendiridiði yerde Resesyon olmaz sadece Keriz silkeleme harekatý olur. Siz hangi krizin reklam yapýlarak geldiðini gördünüz. Ýçim rahat içiniz rahat olsun. Polisan benim için hâlâ bir mücevher ama þuan Albaraka'da büyük bir savaþýn içindeyim. Temel ve beklenti olarak Polisan þuan portöfüyümün baþý olan Albaraka dan kat ve kat üstün olsada orada bir iç savaþ çýktýðýný sezdiðim için þimdilik orada olmayý tercih ediyorum. (Ruhum anarþisttir benim nerede düzene bir baþkaldýrý görsem bayraðýmý açar yürürüm). Tüm Dünyada Banka Endekslerinin ölüm kalým mücadelesinin sonundayýz. Ya herru ya merru derler ya iþte tamda öyle birþey. Seçim yaklaþtýkça yan tahtalardan uzak kalmaya çalýþýn derim. Seçime yaklaþtýkça (bir daha seçim olacaðýna inanmasamda bu tarihin kurgu olarak açýklanmasý borsa için önemli) Xbank ta ani bir yükseliþ bekliyorum. Ana tahtalara kýsmi yabancý akýný yakýndýr, her ne kadar yabancý yatýrýmcý akýllý olsa ve benim düþündüðümü düþünsede portföylerinin %10 unu bu kumar için riske ederler diye düþünüyorum.
F5321 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: POLHO [ ] POLÝSAN HOLDÝNG A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1041894
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2022-07-05
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 12.05.2022
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Baðlý ortaklýklarýmýzdan
Polisan Yapý Ýnþaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye ait olan
arsanýn bulunduðu Ramazanoðlu 1. Bölge Ýmar Uygulamasý 05.07.2022 Tarih ve
36370 Yevmiye ile tescil edilmiþtir. Ýdari süreçlerin tamamlanmasýný müteakip
Dop Yapý Mimarlýk Ýnþaat Gýda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Þti. ve
Dap Yapý Ýnþaat Sanayi ve Ticaret A.Þ. ortak giriþimi tarafýndan yapýlacak
"Kat Karþýlýðý" proje için Pendik Belediyesi nezdinde inþaat ruhsatý
alým süreci baþlatýlacaktýr.
Kamuya açýklanan hususlarda bir deðiþiklik ortaya
çýkmasý durumunda ilgili teblið düzenlemesi uyarýnca kamuyla paylaþýlacaktýr
yorumsuz
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir tavsiyeleri anca uzmanlar verebilir
Sonunda attýlar haberiBenim için muhtesem oldu bugün
Tahtaci bu kadar aþaðý salmasaydin nasýl geri alýrdým tüm lotlari mi? sen bu hacimsizlikle ancak comezleri kandýrirsin. Ayrýca pasta konusunda hiç abartmýyorum Türkiyenin en iyisi ile bilgi paylasiyorum kurum kurum ne bok yediðini biliyorum. O marbaþa ve yatýrým finansmana yukardan dosedigim lotlarina aðla
Yer Ýmleri