Özak bugünkü ihaleyi ekgyo'ya %30 vererek aldý %34 Çok iyi bir rakam böyle büyük projenin altýndan her firma kalkamaz... lafla herþey kolaydýr...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özak bugünkü ihaleyi ekgyo'ya %30 vererek aldý %34 Çok iyi bir rakam böyle büyük projenin altýndan her firma kalkamaz... lafla herþey kolaydýr...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Konuþmayým diyorum duramýyorum. Dap (di amonyum fosfat) galaksi imparatorunun arka bahçelerinden biri. Dolayýsýyla yok büyük firmaymýþ, yok %34 ile almýþ. Bunlar beyhude tartýþmalar. Arka plandaki alýþveriþleri bilmeden deðerlendiremezsiniz. Tapeler, yetmedi çavuþ reis birçok örnek baðlantýyý gözönüne seriyor zaten. Bu da uzaktan baðlantýlý. Kupon arazilerde beyefendinin habarý olmadan kuþ uçurtmazlar. Çok da kada yormamak lazým.
Ýmamoðlu spor kompleksi meselesine gelirsek, öyle biþey yapmýþsa kesin haklýdýr. Ukome ye yapýlan (küfür yazmak istemiyorum) þeylerin yanýnda bunun esamesi okunmaz. Saygýlar
neden bu kör savunma önyargý siz otoritemisiniz gerceklerin üstünü örtüp lagým kokan kýyýlarda bazýlarý yaþamak istiyor diye istediklerimi olacak.yok öle bir dünya orasý hizmet makamý sadece iþini yapýp görevi olan cöpleri temizleyip o kadim sehri lagým kokusundan temizlemek millete hizmetci olmak onun en birinci asli görevi.baþkada iþi yok siyaset yapmak istiyorsa istifa eder cýkar siyaset yapar önü açýk...öle küfür falanda milleti galeyana getirmeyin burasý seviyesizligi sergileyecek bir mecra deil varsa küfrünüz aynanýn karsýsýna gecip bakarak küfürlerinizi kusabilirsiniz...
Burasý bu konularý tartýþmaya uygun bir yer deðil. Zaten malum partiyi savunanlarla tartýþmayý býrakalý çok oldu. Siz ortaya yazdýnýz diye meydaný boþ sanmayýn diye karþýlýk verdim. Ne desek boþ, hissemiz hoþ. 🖖
Biri beni tweterda kast etmiþ demiþ ki ben bu hisseyi sen daha doðmadan projeyi takip ediyordum yavaþ gelo projeyi benden daha iyi bilen asla yok burada iddialýyým burada yazan herkesten tweterda yazan herkesten daha iyi biliyorum. Bunu burada yazan o fikrini sorduðun nickimden dolayý adasin sanip adaþliktan baðlantý kurmaya calistigin ama adasin olmayan maydonozcu kamil abiden yada Tunahan beyden de ogrenebilirsin.
Bunu da yemin ediyorum genel kurula katýlan tüm arkadaþlarda bizzat Mehmet emin bitlisliden de duydu bura da da þahitlik yaparlar.
Mehmet emin bitlisli aynen þunu dedi "sen bizdende o arsaya hakimsin bana niye soruyorsun" dedi. Hatta bir konu oldu ben onu bilmiyorum Varol beye soralým dedi bende sormaniza gerek yok o arsa da ki konu "þöyle þöyle" oldu dedim. Sonra Varol beye sorup teyitledi ikiz kulelere alakalý yýkým süreciyle alakalý bir konuydu.
Þimdi senin o yazýný genel kurula katýlan arkadaþlar okuyup gülüyordu ben o arsaya bir dönem her hafta giden birisiyim. Her yýl o arsanýn kaç kere yandýðýný biliyorum. O arsada ki ikiz kulelerin yýllarca narkotik baðýmlýlarýna mesken olduðunu biliyorum. O senin belki görmediðin seralara ben neler ekildigini (yasal) biliyorum. Senin o arsanýn yýllarca kurtköy'de olduðunu sandigin arsanýn ben gerçekte nerede olduðunu biliyorum.
Ve iddia ediyorum o arsayý ne sen ne Dap Yapý nede Polisan holdingten birisi benden daha iyi asla tanýyamaz onlarin arsasýný onlardan daha iyi tanýyorum.
Ama bunlar senin o hisse dibine kadar övüp daha 5 gün geçmeden sattýðýný söylediðini de biliyorum hepsinin ekran görüntüsünu aldýðýmý da biliyorum. Sen beni tanýdýðýný söylüyorsun ama senin beni yeterince tanýmadýðýný da biliyorum.
Son düzenleme : temel analizci; 08-07-2022 saat: 12:40.
Ulan tahtacý ver 4 altýna ver ********. Ne oldu mk 4,85 te ne var bastýn 4,60 geri . 200 liralýk araba 1 milyon oldu hala burda pislik yapýyorsun kimse satmaz bu fiyatlara zaten paramýz *** oldu kökü batsýn dönüp bakmam artýk
Yaw temel reis o kiþiyi boþver. Kendi iç dünyasýný yazýp duruyor boþ boþ. Yazýk çok biþey demek istemiyorum. Engelleyemiyorum da twitter dan kovulan biri olarak, karþýma gelip duruyor
Yer Ýmleri