Endeksin taklaya gelmesiyle ilgili hissi emareler alýyorum. Güvendiðim bir kiþinin bu yöndeki yorumu da eklenince takla ihtimalim çok yükseliyor.
Amma ve lakin, 3 þey beni yolumdan dönmekten alýkoyuyor: seçim öncesi endeks çok bozmaz hadi bozmadý ama düzeltme yaptý diyelim alternatifimiz ne? döviz artmaz-artamaz, “þubat” a daha var, pendik in ekmeðini daha yemedik bile. Polho henüz sadece endekse uydu. Sesli düþündüm.
2018 1,5 usd bu çanak bu beklentilerle seçime kadar tamamlanmayacaksa nezaman tamamlanýr? Seçim sonrasý tufan . Ytd.
Þu yükseliþte çevremde benim bildiðim en az 2-3 milyon mal satýldý bu malý bu fiyatlara alan neyi hedefliyor olabilir yuzde 10-15 e çakmayý mý ? Zaten o malý vurmaya kalksa tek rakama ineriz. Bence hedef daha büyük ki bu mallar bu fiyata satýlabildi. Satanlarda piþman olanlar var erken sattýk diye üzülüyorlar.Neyse iþin sonu bu kadar mal küçük yatýrýmcýdan çýktýysa ki devamý gelecek yükseldikçe satanlar olacak. Ve herkes arkasýndan üzülecek. 2 liralýk banvt 80 lira , 2 liralýk cemts 50 oldu vs böyle 10 larca örnek var. Bu hisse potansiyeline gitse 40-50 de rahat iþlem görebilir. Alýcý da bulur . Biz satýnca oyun falan da bitmez hayat devam eder. Herkese kalbindeki iyilik kadar bol kazanç diliyorum.Sabahattin Ali den esinlendim. Rast gelsin. Ytd
Gecen yýl aralýk ayýnda yatýrým yaptýðým polho dan tamamen cýkýþ yaptým.
Büyük coðunluðunu 4.90 dan vermiþtim kalan miktarýda
13 ten vermek kýsmet oldu.
Kýsa sürede iyi getiriler saðladýk bunda polhonyn gercek ederini görmesine engel olanlara ayrýca teþekkür ederim.
Ana hissem Adel Kalemcilik için kaynak saðladýk.
Tüm yatýrýmcýlara bol kazançlar dilerim.
Benden 13 ten alan insallah 23 ten satar..
Her sey gönlünüzce olsun.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Bankoff 2 milyon lot satista.
Onun satislari bitince yönümüz belli olur.
Vakif ziraat ikilisi 550 bin lot aldi.
Son 1 ay ziraat 10 milyon
Fon 4 milyon aldi.
Bir 10 daha alsalar tahta miss olur.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri