xu030_ sabahtan aldığımız darbe ile kalırız ve seansı yukarı aşağı oynayarak geçirirler. trade günü bana göre.
xu030_ sabahtan aldığımız darbe ile kalırız ve seansı yukarı aşağı oynayarak geçirirler. trade günü bana göre.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
oyun anlayışımz bir birine hiçbenzemediği için destek direnç veremiyorum. çünkü takibimde değil. var takibimde olanda size yaramaz. bu neymiş denileceğini biliyorum çünküzaten sayfayı açarken başlıkta alımlar güçlenir diye düşünüyorum, satışlar derinleşir, derim diye yazmıştım. neyse.. bugün günümüz tahteravalli ile geçer diye düşünüyorum. ne güzel eğlenmiş oluruz işte.. bol şanslar
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Ali PERŞEMBE KAZANMANIN YOLLARINI AÇIKLAMIŞ
Piyasalarda başarılı olmanın SIRR, bir sır olmayışındandır der.
O sırrı aramakta ısrar etmenin bir anlamı yok.
Önümüzde gümüş tepside duruyor.
BİLGİ ve DENEYİM, oyun planı risk yönetimi, kişisel disiplin ve doğru davranış biçimleriyle kazançlı olunabilir diye fikir beyan etmiş .
bu arada isteyen herkes yorum yapabilir düşüncesini paylaşabilir.
Yer İmleri