Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
7s
Yaw þu Özdil 2,500 liraya Atatürk kitabý satan deðil mi ?
Nasrullah Aða da taraf oluyor. Ecevit de çok dürüsttü...
Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
7s
Yaw þu Özdil 2,500 liraya Atatürk kitabý satan deðil mi ?
Nasrullah Aða da taraf oluyor. Ecevit de çok dürüsttü...
Bu doðru, aynen yazdýðý gibi ''müthiþ''.Emin Çapa
@ecapa_aklinizi
·
16s
Utah Baþsavcýsý, SBK'nýn Kuruçeþme'deki 198 m2 arsasýný bile bilmesi ve buna el konmasýný istemesi müthiþ.
Bizim savcýlar ortalýða saçýlan bunca iddiaya raðmen hiçbir iþlem baþlatmazken, Utah'tan Türkiye'deki þirketlerin sahibi olduðu arsalarý tane tane saymalarý müthiþ.
Peki, Mormon cemaati mensubu Kingston Kardeþler, bizim ülkemizde simitçinin bile anlayabileceði basit bir hayali ihracatla, Abd Devletini 10 yýldan fazla nasýl soyabildiler?
Mormon, 1 senelik yiyeceðini önceden depolayan bir insan demektir. Kahve içmek bile lükstür bunlarda.
Ne demek istiyor? Chp'yi eleþtiriyor mu?T24
@t24comtr
CANLI | Bahçeli: Biz demiyoruz ki hiç sorun yoktur, her þey güllük gülistanlýktýr fakat CHP'nin anlattýðý gibi kötümser bir Türkiye tablosu kesinlikle söz konusu deðildir.)))))))))))))))))))))))
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sa...ce=twitter.com
"Bu, suyu yumuþatma cihazý ya, dedim, biz bunu yakýt tasarruf cihazý diye satacaðýz, dedim, traktörlere, köylere... Ama, dedim, bizim çiftçileri inandýrmamýz için bir þeyler yapmamýz lazým... Traktör bayiine girdik. Dedik, 'Abi biz köylere gidiyoruz, bu ürünü tanýtacaðýz ama giderken sizin broþürlerinizi de daðýtmamýzý ister misiniz?' Onlar da bize broþür verdiler, bu yeni gelen traktörlerin broþürleri. 'Onlarý da alýn, daðýtýn' dediler. Biz Gebze'nin köylerinden baþladýk. Ben hemen gittim köy muhtarýna, dedim, 'Test etmek için geldik.' Ýlk ürünü pazarlamaya baþladýk, bir baktým herkes traktörünü getiriyor... Biz 1 liralýk ürünü 72 TL'ye satmaya baþladýk..."Aziz Nesin, "Tek ayak üstünde seksen yalan kývýrýr. Uykusunda þeytan aldatmaya gelse, þeytanýn ýrzýna geçip, 'Gözünün yaþýný sil!' diye donunu da eline verir..." þeklinde anlattýðý Zübükzâde Ýbraam Bey bunun yanýnda "amatör" kalýr.
Doða Öztüzün
@unquale
·
23d
Ciftcilerin suyu kesilmeye baslandi.
Tuketiciler fiyatini odeyecek..........................Tum dunyada kitlik muhendisligi deneyimliyoruz.
Muzik dinleyerek keyfinize bakabilirsiniz.
Buna hiç kýzamam. Vatendaþ haklýdýr.BENGÜTÜRK TV
@benguturktv
·
6d
Didim'de 862 litre etil alkol ele geçirildi.
Turan Oguz
@TyrannosurusRex
Iraklý kaynaklar, Türk güvenlik güçlerinin sýnýrýmýzdan ~115 km uzakta, Süleymaniye Kaladze'de 4 PKK'lý teröristi öldürüldüðünü bildirdi.
Bölgeden yayýlan az sayýda görüntüdeki sýnýrlý tali zarara istinaden ön deðerlendirmem saldýrýnýn SÝHA kaynaklý olabileceði yönünde.Turan Oguz
@TyrannosurusRex
·
42d
13 Haziran 2021'de paylaþtýðým bu olaydaki 4 PKK'lýdan 1 adedinin INTERPOL kýrmýzý bülteni ve TC Ýçiþleri Bakanlýðý’nýn kýrmýzý kategoride aranan teröristler listesinde yer alan "Ulaþ Dersim" kod adlý "Ulaþ Doðan" olduðu açýklandý.
Operasyon MÝT tarafýndan düzenlendi.Þimdi bu vatandaþýn Akp'li olduðu bilinir. Yani burada demek istiyor ki, kýrmýzý bültenle aranan bir terörist ve diðer 3 teröristin etkisiz hale getirilmesinde Süleyman Soylu'nun bir dahli yoktur.Kiþisel fikrim MÝT'in, TSK'dan S/ÝHA veya savaþ uçaðý yardýmý almadan, tamamen kendi envanterindeki S/ÝHA'lar ile; hedefi gözetlediði, dinlediði, takip ettiði ve etkisizleþtirdiði yönünde.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 22-06-2021 saat: 13:34.
Yer Ýmleri