Bak sen, osurukçu Veyis...Ýntihar falan eder diyordum, hiç utanmaz bile...Nuran Kaya Wolfschwenger
@NuranWolf
Veyis Ateþ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öðretmeniymiþ...
Utanmayý kaybedersen, kontrolünü de kaybedersin.
Bak sen, osurukçu Veyis...Ýntihar falan eder diyordum, hiç utanmaz bile...Nuran Kaya Wolfschwenger
@NuranWolf
Veyis Ateþ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öðretmeniymiþ...
Utanmayý kaybedersen, kontrolünü de kaybedersin.
https://www.milliyet.com.tr/galeri/s...aldi-6531706/2
Son dakika... Dünya bu salona kilitlendi! Artýk saatler kaldýNATO'nun gelecek 10 yýlýný belirleyecek tarihi zirvenin ardýndan bütün dünya ABD Baþkaný Joe Biden ve Rusya lideri Vladimir Putin buluþmasýna kilitlendi, ilk kez ittifakýn hedef tahtasýna konulan Çin ise bugün ateþ püsküren açýklamalar yaptý.Bu görüþmeden; Putin'in Çin'e karþý bir pozisyon açýklamasý beklenemez.Uluslararasý ittifak NATO'ya üye 30 ülke ilk kez Çin'e karþý net bir pozisyon aldý, Joe Biden ise yarýn bir araya geleceði Rus mevkidaþý Putin'e 'kýrmýzý çizgileri' göstereceðini kameralar önünde söyledi.
Büyük ihtimalle, bu görüþme olumsuz sonuçlanacak. Fakat Biden'in dediðinin olmasý da mümkün deðil. Yani Ukrayna'nýn Nato üyesi yapýlmasý mümkün deðildir.
Biden: Ukraine will get a roadmap to **** NATO if it meets requirements and solves its corruption problem.
There we go, Russia red line has been crossed - with just a day until the Putin-Biden summit in Geneva
Topraklarýnýn bir bölümü iþgal altýnda olan bir devlet Nato'ya üye yapýlamaz. Þayet yapýlýrsa, Nato'nun 5.maddesi devreye girer. Ukrayna'yý Nato'ya almak, Nato'yu Rusya ile savaþa sokmak demektir.
Bu baþlýk Biden'in süresi dolmadan gideceðini, yerine Trump'un geleceðini iddia ediyor. Niye böyle; çünkü seçimleri Trump kazandý, Biden hile yaptý.
Öyle ise; Çin'e karþý, Abd-Rusya ittifaký ya da anlaþmasý yeniden gelecek Trump döneminde oluþturulacaktýr.
Stratejiyi bunun üzerine kuruyoruz.
Analez tamam...
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 15-06-2021 saat: 16:20.
Abi ben 2 sene önce hastalanmýþtým. O dönemde yazýþtýðýmýz çok deðerli arkadaþlar vardý. Bir de ayný dönemde açtýðým baþlýklarý sabote etmeye çalýþanlar olmuþtu. Hastalýk sebebiyle bende çok unutkanlýk var. Aradan epey zaman da geçti, nickler de deðiþmiþ, yazýþtýðýmýz arkadaþlarý hatýrlamayabilirim, lütfen kusuruma bakmayýn.
Ýnþaallah kimseyi kýrmamýþýmdýr. Hakkýnýzý helal edin.
Þu müsilaj olayýný da açýkla hadi bakalým façan yiyorsa...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Abi o olay gübre fabrikalarý yüzünden oluyor. Karadeniz'den Ege'ye yeterli akýntý yok, küresel ýsýnma sebebiyle. Karbondioksit emisyonu yüksek olmalý. Su yeterince oksijenlenemiyor. Eskiden Gebze_Ýzmit arasýnda 2 gübre, bir de civa fabrikasý vardý. Onlar duruyor mu bilmiyorum? Fakat en önemlisi Bandýrma'da Hektaþ var. Ýzmit'te Aksa var. Sadece bu fabrikalar üretimlerini durdursa, musilajda gözle görülür bir azalma olacaktýr.
Plankton bunlar. Yaþanan olaya plankton patlamasý denilir. Önlemek için suya oksijen basmak lazým. Balýk havuzlarýnda uygulanýr da
Marmara'da uygulayamazsýn.
Yanlýz bu musilajdan gübre yapýlabilir. Bunun içinde her türden aðýr metal eser miktarýn çok üzerinde vardýr. Kadmiyum, kurþun, nikel, molibden, civa ....Arýtmak gerekiyor. Maliyet hesaplamak lazým. Büyük ihtimal astarý yüzünden pahalý olur.
https://www.yenisafak.com/gundem/ata...aign=yenisafak
Çok unutkanlýk var ama bazý þeyleri hiç unutmuyorum. Bu olay tvlerde canlý yayýnlanmýþ, bu kiþi, pek çok tv kanalýnda ''seri katil'' denilerek adeta bir insan avýyla yakalanmýþtý.Ýstanbul'da öðretmen Fatma Kayýkçý, Ankara'da Göktuð Demiraslan ve sevgilisini öldürmekten üç kez aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasýna çarptýrýlan Atalay Filiz, 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan yargýlandýðý davada 2 yýl 7 ay 7 gün hapis cezasýna çarptýrýldý. Savunma yapan sanýk Filiz, son sözü sorulduðunda eski savunmalarýný tekrar ettiðini belirterek "Beraatimi istiyorum" dedi.
15 temmuz tarihe, ilk kez Havacýlarýn planladýðý bir darbe olarak geçti. Darbe giriþiminden aylar önce, Hava Kuvvetleri Kurmay Baþkaný yani Hava Kuvvetleri'nin 2 numarasý Kor G.Hasan Hüseyin Demiraslan'ýn oðlu bu katil tarafýndan öldürülmüþtü.
Hasan Hüseyin Demirarslan ise, iddialara göre; Marmaris'te olduðu bilinen Tayyip Erdoðan'ý ele geçirmek için harekete geçen, Astsubay Kuzu liderliðindeki ekibi yönlendiren kiþi. Kanýtlanmýþ deðil tabii, iddia bunlar.
Haber yeniþafaktan çýkmýþ. Bu iþin içinde pek çok iþ vardýr da bilmiyoruz iþte. Araþtýrýlsa kimbilir neler çýkar?
Sedat Peker videolarý izlenme rekorlarý kýrdý. Bilmediðimiz neyi söyledi?
Yer Ýmleri