En piyasa dostu aday tabii ki Erdoðan. Fakat Erdoðan bence býrakacak. Akþener'den umudum hala var. Bence Akþener muhalefet içine yerleþtirilmiþ bir sigorta. Davutoðlu, Akp'nin baþýndayken Kýlýçdaroðlu ile koalisyon pazarlýðý yapýyordu. Bahçeli bir anda her þeyi bozuverdiydi ya, iþte bence Akþener öyle bir þey.
Þimdi bir seçim olsa muhalefet kazanýr ama iktidara gelemez. Çünkü koalisyonun içinde Ýyi Parti ve Hdp var. Yani bozulmasý çok kolay.
Ýmamoðlu,Yavaþ,Kýlýçdaroðlu,Davutoðlu,Gül ve Babacan bunlarýn birbirlerinden hiç bir farklarý yoktur. Hepsi kaybeden taraftadýr. Þayet iktidara gelirlerse, Türkiye de kaybeden tarafa yerleþtirilmiþ olacaktýr.
Bu baþlýk dünya nüfusunun azaltýlacaðýný ve bu konuda anlaþamamýþ iki güç odaðý olduðunu iddia ediyor.
1-%50'ciler. 2-%30'cular.
Trump %30'cudur. Biden %50'cidir.
Cumhur Ýttifaký %30'cularýn desteðini alan bir iktidardýr. Muhalefet ise %50'cilerin desteðini alýyor.
Bu çocuðu Tvlere çýkardýlar, periþan ettiler.Medyanýn Elli Tonu
@Medyanin50Tonu
· 14s
Koronavirüs salgýnýn baþlarýnda "Korona Türkleri etkilemez " sözleriyle çok konuþulan Doç. Dr. Oytun Erbaþ'tan yeni açýklama: “Eðer ben doðru iþler yaparsam Ben Türkiye'nin Elon Musk'ýyým. Bak bunda mütevazý deðilim. Çünkü þu an bir Oytun yetiþmeye kalksa kýrk sene sürer.”
Laboratuvarda aþý geliþtireceði yerde medyada maymunluk yapýyor.
Ciddiye alýnacak laf deðil. Dünyadan bi haber bir siyasetçi. Ötv'yi kaldýracaðýz diyen, ötvnin niye var olduðunu bilmiyor demektir. Ötv sonuçtur. Otomobil üreteceðiz,gelirleri arttýracaðýz,herkesi otomobil sahibi yapacaðýz dese ben inanmam tabii de tabaný inanabilir.Ýbrahim Özkan
@ibrahim_ozkan61
· 23s
ÝYÝ Parti iktidarýnda otomobillerden alýnan ÖTV Kaldýrýlacak.
100.000 TL olan araçlara artýk 300.000 TL vermeyeceðiz.
https://www.diken.com.tr/nasa-anorma...-tespit-ettik/
NASA: Anormal derecede yüksek alkollü bir kuyruklu yýldýz tespit ettikNTV
@ntv
·
14d
CAN ALMAYA DEVAM EDÝYOR
#Tekirdað'da sahte içkiden hayatýný kaybedenlerin sayýsý 10'a yükseldi
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 05-07-2021 saat: 16:36.
Olaya birde tersten yaklaþalým, aþý mesela çok saðlam ve dayanýklý insanlarý tespit edebilmek içinde uygulanmýþ olabilir mi? Her ülkeye gönedrilen, her insana yapýlan aþý grubu farklý olabilir mi? Sonuçta hepsinde barkod var, sistemde kime hangi aþý vurulmuþ belþi, sonraki etkilerin takibi de kolay,
Bir diðer konu biyolojik silah, böyle bir þeyin sonucu uyguladýðýnýz bölgede bildiðiniz genocide dýr, ayýretmeksýzýn yok eder, oysa aþý nerdeyse herkese uygulanabilen en kontrollü araçtýr.
Belkide gerçekten fluenza aþýsýdýr, kýllandýran sadece sürekli gözümüzün iç i ne sokmalarý.
Yer Ýmleri