Alýntý Originally Posted by memoli555 Yazýyý Oku
7 liradan alan 6.30 dan satan bir günde yüzde 10 zarar etti bile.satmadiysa bile yüzde 10 zararda, bir de tabanlara yakalanýrsa yandý gülüm keten helva

SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hele sen hiç konuþma borsa cahili memoli bey : ) sen önce PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝNÝ hangi kurumun yaptýðýný öðren ondan sonra at tut : ) ben SELVA yý kim alýr kim satar karýþmam..bu 2 çok bilmiþ sakýn almayýn yaygarasý koparýyorlar ya, ben diyorum ki bu arkadaþlarý kendi hallerine býrakýn, dikkate almayýn bunlar borsa bilmiyor.

mesela þimdi demiþ ki 7 liradan alan bir günde yüzde 10 zarar etti, keten yandý gülü helva oldu falan : )) birader 9 iþ günü önce bu kaðýdý halka arzdan 3,06 dan aldýlar. yüzde 105 kardalar senin iþine mi gelmiyor bunu söylemek de illa gördüðü yüksek seviyeden alanlarý kötü örnek olarak sunuyorsun..aklýnýzý baþýnýza alýn gülünç duruma düþüyorsunuz 1 haftada yüzde 105 prim yapmýþ kaðýtta yüzde 10 zarar var diyerek..inatla burada bu söylemlerinizi sürdürüyorsunuz ama size meydaný boþ býrakmayacaðým haberiniz olsun...SELVA 3,06 dan 10 gün önce arz olup bu senin yüzde 10 kaybetti dedðin fiyattan bile yüzde 110 kar getirmiþ bir hissedir. yarýn o 7 liradan alanýn da para kazanmayacaðýný kimse bilemez, senin gibi bir borsa cahili hiç bilemez..okuyan arkadaþlar emin olsun ki bu kendi kaybettiði tahtalarýn verdiði hýrsla burada bu yaygarayý koparan bu adamlar borsa bilmiyorlar, bunlar kötü olacak diyorsa iyi olacaktýr mutlaka : ) bu ikisi selva ucacak kacacak derse aman diyim o gün satýn selvalarýnýzý : ))