Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
keko
burada da yalnýz takýlýyorum anlaþýlan..kendi kendine konuþmak garip...![]()
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
keko
burada da yalnýz takýlýyorum anlaþýlan..kendi kendine konuþmak garip...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sermayesi gibi takipçisi de düþük sanýrýmama bir gün büyüdüðünde küçüklüðünü de bilirdik keratanin deriz belki de ... Bilancoyla doðru 100 TL yi görmek yakýþýr ...yurt dýþý yatýrýmlara devam ettikçe umudumuz çoðalýyor
2021 yýlýnda ciro ve karlar þöyleydi
.......dördüncü çey......üçüncü çey......ikinci çey....birinci çey..
ciro.....122 mil...........23 mil.............24 mil.........32 mil...
net kar...21 mil...........5,5 mil............4,6 mil........3 mil
....................2022 yýlý verileri...................................
.................................240 mil............141 mil.......67 mil.....
..................................24 mil..............16 mil.........10,8 mil...
görüldüðü gibi 2021 yýlý ilk üç çeyrekte ciro ve net karlar birbirine çok yakýn iken ,2022 yýlýndaki veriler ise gittikçe artan miktarlardadýr....buda 2022 yýlý son çeyreðin süprizlere gebe olduðunu gösteriyor....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ben uzun vadeli tutulmayý haketmeyen hisseleri ne alýrým nede yorum yaparým...ama ben sabrým konusunda kimseye garanti veremem...hatta kendime bile veremem...bazý hisselerde 5 ay kimisinde 1 yýl kimisinde de 2 yýl kalabiliyorum...çok eskiden kýsacý iken bir kaç hafta kalabiliyordum..ama zamanla piþerek bu sürem arttý....mesela gesanda 9 aydýr hala sabrediyorum...
Ye bir iþ anlaþmasý daha hayýrlý olsun. Kamu bankasiyla 130 milyon TL civarý...ama hissemiz yarýn bunu da umursamaz4. Çeyrek iyice meraklandýrýyor... malum Þirket yönetimindeki ortaklarý 70 leri görsün de satayim diye bekliyor mu acaba
![]()
Sayýn keko,13 milyon daha ekleyelim mý 4. Çeyreðe sizce?
Yer Ýmleri