VBT Yazýlým paylarý 12 Temmuz'da iþleme açýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
güzel þirket hisse performansini ve acilisini iyi bekliyorum. 2 tavan rahatlikla olabilecegi noktasindayim. hayirlisi bakalim
"bir yatýrým tavsiyesi deðildir"
Þu arz geçen sene tek baþýna yapýlsaydý en az 10 tavan giderdi. Þimdi ayný ay içine 6-7 tane arz koymuþsunuz üstüne de sadece ortak satýþý yapýlan neye hizmet ettiði belli olmayan boktan arzlar var. Bu saçma arzlara girip tabaný yiyen korkup 1-2. Tavanda mal satýyor.
Bakýn kardeþlerim þirket kar eden, gelecek vaad eden bir þirket. Bu arzda eþit daðýtým yapýldý, kiþi baþý maksimum 334 lot verildi, kralýnda da paþasýnda da 334 lottan fazla mal yok. Sen satmazsan ben satmazsam alýcý az olsa bile hisse tavan serilerine devam eder. Kendinize güvenin.
[QUOTE=huzeyfe;5435680]Þu arz geçen sene tek baþýna yapýlsaydý en az 10 tavan giderdi. Þimdi ayný ay içine 6-7 tane arz koymuþsunuz üstüne de sadece ortak satýþý yapýlan neye hizmet ettiði belli olmayan boktan arzlar var. Bu saçma arzlara girip tabaný yiyen korkup 1-2. Tavanda
Kimse satmasa uzaya gidecek hisse ama ufacýk bir karda nedense satýyor millet.
Biraz iþini bilen hisse alan kiþi hissenin tavan bozmasýný hatta yüzde 4 düþtüðünde devre kesici beklemeli. En çok kaybý en yüksek satýþtan yüzde 4 az olur. Bu strateji ile en az 7-8 tavan kesin. Hatta daha fazlasý kesin çünkü tavaný bozabilecek hisse kimsede yok
O iþ tam olarak öyle deðil. Turex vakasýný inceleyin:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post5312901
Herifin biri portföyünde olmayan 700 bin lot malý sattý ve ortalýk karýþtý. Sonradan bir yazýlým hatasý falan olduðunu söylediler, ama olan olmuþtu bir kere.
YTD
13.72 ile tavan açtýk. Hayýrlý olsun.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir yazýlým firmasýný ilk gün satanlara þaþýyorum. Üstelik eþit dagilimla halka arz olmasýna raðmen...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri