Yaw he …..
Gen Ýlaç ve Saðlýk Ürünleri San.* ve Tic. A.Þ. ("GEN"), büyüme, globalleþme ve inovasyon stratejileri* doðrultusunda,
hisselerinin tamamý Azerbaycan Devleti'ne ait olan Azerbaycan*Yatýrým Þirketi/Azerbaijan*Investment Company ("AIC") ile
Azerbaycan Üretim Tesisi Projesi'ne*("Proje") iliþkin bir iþbirliði anlaþmasý imzalamýþtýr.
03.05.2023 tarihinde Bakü'de imzalanan*bu anlaþmaya göre; GEN ve AIC, GEN'in %71, AIC'nin ise %29 oranýnda hissedar*
olduðu yeni bir þirket kurulacak; bu þirket, Azerbaycan'daki organize sanayi* bölgelerinden, Azerbaycan devletince
belirlenecek olan birinde ilaç üretim*tesisi kuracak, tesisin sahibi olacak ve bu tesisi iþletecektir.
Proje'nin ve tesisin öncelikli* amacý, Azerbaycan'ýn ihtiyaç duyduðu ilaçlarýn üretilmesidir. Bunun yaný sýra, tesiste*
üretilecek ilaçlarýn Azerbaycan'dan bölge ülkelerine ihraç edilmesi de*planlanmaktadýr.
Proje için GEN ve AIC tarafýndan*yaklaþýk 30 (otuz) Milyon Dolar tutarýnda bir yatýrým yapýlmasý*öngörülmektedir.
Proje'nin baþlangýcýndan, ilaç* üretiminin baþlamasýna kadar geçecek sürenin yaklaþýk olarak 3 (üç) yýl olmasý*
planlanmaktadýr.
Projeye ve sürece iliþkin olarak ortaya*çýkabilecek yeni geliþmeler SPK II-15.1 Özel Durumlar Tebliði uyarýnca kamuoyu*ile
paylaþýlacaktýr.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi ekte yer almakta olup,*metinler arasýnda herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda,
Gen Ýlaç'ýn 2023 yýlý 3 aylýk konsolide net karý 106.458.206 TL (2022/3 aylýk: 168.084.515 TL)
ytd.
Ýyi load ettiler![]()
https://youtu.be/TO__6wlVQCA
Herkesin Yaptýðý Ýþi Yapmadýk | Türkiye’nin Global Ýlaç Markasý
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Muazzam bir firma. Bu piyasanýn içinde benim 1 numaram. Yaptýklarý iþe, patronunun vizyonuna, gelecekteki büyüme potansiyeline ve global pazarda alanýnda ciddi bir firma olacaðýna yürekten inanýyorum. Halka arzýndan itibaren yatýrýmýmý sürekli arttýrdýðým tek þirket. Fýrsat yarattýkça da alabildiðim kadar alacaðým. Þirketin tarihi boyunca en sadakatli yatýrýmcýsý olacaðýmý çok rahat bir þekilde beyan ederim.
Böyle bir þirkete yatýrým yapabilme fýrsatýný bana tanýdýðý için GEN ailesine yürekten teþekkür ederim. Maþallah, þirketimize nazar deðmesin.
Yer Ýmleri