Satildigi suretle mesafeye gore bedel alinmaz. Kimine az kimine cok gecirilir.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kapitalizm yeni bir ekonomik düzen peþinde . Bu çok hýzlý gerçekleþecek. Bu belli.
Metaverse ile ilgili bir çok video seyrettim ki ekonomi ve ticaretin þekli deðiþiyor ucu açýk. Fayýs döviz borsa, hepsinin tarihe karýþmasý an meselesi. Crash çýlar üzülecek galiba. Gerçekten düþündükçe akýllara ziyan .
Þimdiden dükkan yeri arsasý alýyorlar. Gerçek arsa deðil sanal. Fiyat merkeze yakýn 1.900 000 $ hýzla tükeniyor.
Farkýnda olmadan aðzým bozulmuþ yengadan fýrça yedik.
Saygýlar
Fazla basýlan paralarý bir þekilde insanlarýn elinden almak lazým ki para hayati öneme sahip varlýklara kayýp enflasyon yaratmasýn.
Ses etmeyin NFT; Dijital arsa bok püsür ne var ne yok alsýnlar. Ýnsan bedeni fiziki olarak var olduðu sürece belli baþlý ihtiyaçlarý olacak.
1- Barýnma
2- Gýda
3- Saðlýk
Metaverse ise bu 3 þýkkýn dýþýnda 4. bir ihtiyaca karþýlýk geliyor.
4- Eðlence.
Eðlencenin türlü formlarý var. Metaverse de bunlardan birisi. Kimisi bilgisayarda oyun oynar, kimi film izler, kimi de dijital arsa sahibi olur. 4. kýsýmda seçenekler çok çeþitli.
Nihayetinde hepsi susayýnca su içer, sarhoþ olmak için bira/þarap içer, acýkýnca et/ot yer, baþý aðrýyýnca parasetamol içer.
Myspace de 10 sene önce çok popülerdi þimdi ortalarda yok. Ýnsanlar ise son 100+ senede olduðu gibi kola/sigara içmeye devam ediyorlar.
Bence ilk 3 þýka oynamak daha garanti
ytd
Zaten yazýlardan belli oluyor herkes tutarsýz ve ne yapacaðýný bilmiyor. Bakalým ne olacak
Ben mevduattan ve risksiz fonlardan tamamen çýkýp yatýrýmlýk iki tane 1+1 ev ve bulabilirsem sýfýr benzinli düþük motor bir araba alýp kapýya koyacaðým. En azýndan mevduattan fazla getirir. Önümüzde ki on yýl için de her ay maaþ aldýkça temettü veren hisse biriktirmeyi düþünüyorum. Bir de tamamý gitse bile üzülmeyeceðim bir parayla coin al sat isine gireceðim. Türkiye'de gelir durumunu bile korumak çok zor.
Yer Ýmleri