Bu konuda haklýsýnýz, 7 yýl öncesini geçtim 3-4 yýl öncesine göre bile çok fark var.
Eskiden callypso söylediðin zaman üstü küp küp ton balýðý dolu olarak gelirdi mis gibi.
Þimdi resmen kýyma kývamýnda titip titip býrakmýþlar. Ancak kokusunu alýyorsunuz
Bir daha iþim olmaz domingosla.
þaka maka cidden bi ara dolar mevduatýna %4 faiz alýyorduk. pazarlýksýz þartsýz. þimdi yine ayný seviyeye dönsek dth'lar %80 falan olur heralde. þu an bile %19 faize göre daha tercih edilebilir.
bu arada kiralýk kasalarda yer yok. cidden inanýlmaz bir durum. koç'un bankasýnýn hiç bir þubesinde yok neredeyse.
akp ve rte saðolsun kiralýk kasa hiç olmadýðý kadar popüler hale gelmiþ.
4% Dolar faizi çok büyük yara içimde. Gösterip de vermediler resmen. Birkaç ay yararlandým, bilmiyorum mümkün müydü ama keþke 1 sene baðlasaymýþým diyorum þimdi.
Faizler de çýkarken hep çýkacakmýþ gibi geliyor insana ayný borsa gibi. 4% iken beðenmezdim 5%-6% yok mu diyordum
Way sen misin 4%'ü beðenmeyen al sana þimdi 1.5%. Öbür ay bu da yok büyük ihtimal. Rýzkýmýzý NYSE de LSE'de arayacaðýz artýk.
Yine o faizlerin yüksek olduðu dönemde devlet 4% ya da 4.5% faizli dolar bono satýyordu, TV'de reklamlarý vardý sanki. Gülmüþtüm buna baya. Banka 4% veriyor siz ne ayak diye.
ytd
Yer Ýmleri