Hayatým da ilk kez bu kadar iddialý konuþuyorum inanýn yeni hükümet bundan bin kat daha iyi olur. Þüphem bile yok. Yeterli seçim olsun
Hayatým da ilk kez bu kadar iddialý konuþuyorum inanýn yeni hükümet bundan bin kat daha iyi olur. Þüphem bile yok. Yeterli seçim olsun
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Ne olacaksa seçim öncesi olabilir ama seçim sonrasý herhangi bir durum olmaz eðer seçim net bir þekilde sonuçlanmýþ olursa. Seçim kararýný uygulamayacak veya engel olacak herhangi bir kurum anayasal suç iþlemiþ olur.
sadat ve silahlý yapýlanmalardan hiç korkmayýn. Aslýnda tamda istenen sizin düþündüklerinizin düþündürülerek bir korku oluþturmak. Bu ülkenin halen aklý selim insanlarý vardýr.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Olsun sen yine de iyimser ol..
Iyimserler uzun yasar.. basarili olur, para kazanir, zengin olur v.s v.s
Pandemide gorduk iste dunyanin sonu geldi sandik, koca koca dunya sirketleri Boeing gibi yari fiyatina indi, karamsar olduk diye bir sey alamadik..
Her sey gelip gecicidir, hic bir sey sonsuz degildir..
Pandemi de gecer, savas da, deprem de... her sey...
Hatta biz bile gelip geceriz
Syg.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sn.iyimser altýnýn baþ düþmaný Fedin faiz artirmasidir bunu besikteki çocuk bile bilir.siz o arkadaþýn laflarina pek itibar etmeyin bence Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para piyasalarýnda kazanabilmek için yapýlmasý gereken en iyi hareket sert dalga anýnda panik modlu pozisyonu kapatabilmektir ve ters yöne geçmektir .
Karþýt yatýrým deðil amaç dalganýn yönüne hareket etmektedir .
Yer Ýmleri