KOYUN PARA alýn.sergen satýyor tv de![]()
KOYUN PARA alýn.sergen satýyor tv de![]()
bist yabancý takasý % 41.59 ile yeni dip rekoru geldi.
her yükseliþ yabancý için satýþ fýrsatýna dönüþmüþ görünüyor.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Diðer yandan yakýnsamayý býrakýn 20 senedir emlak, arsa sektörü mevduatçýnýn tek kelime ile içinden geçti, bu sistem böyle giderse daha da geçeceðe benziyor... Hele son iki senede 500'lük evlerin 1 milyon, 700'lik evlerin 1200'lerde olduðunu düþünürsek ben mevduatçý için bu yakýnsama iþinin bu sistem böyle devam ederse gerçekleþeceðinden ciddi manada þüphe duymaya baþladým.
2023 her þeyin belli olacaðý yýl... Ama umarým o kadar beklemeyiz... Zira senelerdir yapmaya çalýþtýðým TL bazýnda birikimim özellikle son iki senedir yapýlanlarla pul haline getirildi ve ben artýk buna tahammül sýnýrýmýn sonuna geldim... Ülkenin parasýnýn ýrzýna geçilmesine ve buna neden olanlarýn hiç bir þey olmamýþ gibi davranmalarýna artýk tahammül edemiyorum...
yükselen kanal direnci bugün 9.45'te. Bunun üzerinde günlük ve haftalýk kapanýþlar gelirse 11.01-11.40 seviyelere kadar herhangi bir direnç yok. Müdahale gelmedikçe ve yükselen kanal direnci kýrýlýrsa konuþulacak senaryo budur.
Yer Ýmleri