Aktif ratio gelir
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aktif ratio gelir
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce bir tanýdýk ile konuþtum. 2018 yazýnda beni aramýþ ve elindeki parayý ne yapsam diye sormuþtu. Kendisine %50 dolar %50 TL sepet yapmasýnýn mantýklý olduðunu söylemiþtim.
Kendisi paranýn tamamý ile TL fon a geçmiþ. O dönemde 100bin dolar alabiliyormuþ. Þu an fon daki TL parasýnýn karþýlýðý da 98bin dolar üzerinde imiþ.
Uzun vade de hepsinin getirisi birbirine yakýn...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Eurobond'a koysaydý 4.5% net getiriden 114bin dolarý vardý þimdi![]()
Bir görüþe göre,
Fakire acýrsan acýnacak hale düþersin....
Geçen belgeselde izlemiþtim.
Aslan yavrusu da olsa doðan 10 yavrudan ancak biri eriþkenliðe ulaþýyormuþ...
Hepsi ulaþsa, o kadar avlanacak antilop vs bulamaz. (Tavþan adasý örneði...)
O kadar antilop olsa o kadar otluk alan, su kaynaðý olmaz.
Demek ki Allah boþuna böyle bir kader yazmýyormuþ.
Garantili asgari ücreti bile olmayan vatandaþ 6-8 çocuk yaptýðýnda elbette doðal seleksiyon devreye girer.
Bakýnýz Afrikadaki çocuk ölümleri ve yaþ ömrü istatisliði...
Doða dengesini saðlar her zaman.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Bahri bey icme suyunda esas maliyet suyun tasinmasi. Yoksa su kopegin olsun. Ama tasima masrafini aliriz.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bizim muhalefet ve medya hakikaten çok beceriksiz.
Sabah akþam çöpten sebze-meyva toplayan kiþiler (ki sayýlarý yok denecek kadar azdýr)
Galbuki satýn alma gücü üzerine geliþmiþ ülkelerle karþýlaþtýrma (satýn alma gücü, refah, iþsizlik, eþitlikli ve nitelikli eðitim, gelir-vergi dengesizliði, iþe almada adam kayýrma, batýda yasak olan koruyucularla ucuzluk market ürünü yaþama mahkum edilen yoksul kesim vs. ) yaparak insanlarý etkilemeye çalýþsalar çok daha fazla bilinç ortaya çýkar.
Yer Ýmleri