Ne kadara sattin golfu gerci tdi sanirim 10 yasinda?
Ben olsam elektrik li araba alirim.ucuza gezersiniz.
Ne kadara sattin golfu gerci tdi sanirim 10 yasinda?
Ben olsam elektrik li araba alirim.ucuza gezersiniz.
Þu an Arjantin gibiyiz zaten. Sadece açýklanan rakamlar gerçek deðil, hamdolsun Müslüman yalan söylemez.
Sünnetsizlerin gavur parasýný da aldýk, hamdolsun Müslümanýn sýrtý yere gelmez artýk...
Neymiþ ev ve araba gece yarýsý bile satýlýyormuþ, uçuyoruz...
Sanki Arjantin de ev ve araba satýlmýyor.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Dünyaya bir kere geliyorsunuz. Burada bir altyapýnýn kurulmasýný beklemektense, hazýr kurulmuþ bir yerde yaþamak insana daha cazip geliyor.
Bazen iþe bisiklet vs gibi araçla gitmeyi hayal ediyorum sonra yol olmadýðýný, asla olamayacaðýný fark ediyorum. Üstelik trafikte öküzün biri tarafýndan ezilebileceðim aklýma geliyor. Vazgeçiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
TL devalüe oldukça alým gücü azalýyor. Avrupa ya da Amerika ya 10 gün tatile gidin ne demek istediðimi anlarsýnýz.
Çocukluk arkadaþým yabancý firma da Meksika da çalýþýyor. Dün konuþtum kendisi ile, Meksika þu an daha iyi diyor. Geçen yýl 1 dolar 19.50 peso iken bu yýl 19.60 oldu diyor. Stabil para olunca herkesin yüzü gülüyor diyor. Renault fluence 2nci el almýþ 50 bin TL civarý :-)
Siz çok fakirsiniz, bizde o araba en az 200bin dedim, güldü...
Nitelikli iþgücü olsa ne olucak.fabrika uretimmi var.neden yatirim yok.
An itibariyle ben de arabamý sattým ve hatta kirada oturuyorum. tüm paramla yatýrým yapýyorum. Mülkiyetsiz yaþamý savunuyorum.
Elon Musk bile 7 tane malikanesinin hepsini satýp 38 metrekareleik prefabrik eve yerleþti. ve tüm parasýyla yatýrým yapýyor. Benzer kafadayýz ama o benden daha þanslý çünkü fýrsatlar ülkesinde yaþýyor.
Bizim milleti bitiren ve zihnen fakirleþtiren þey mal mülk sevdasý
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri