10.36
Þaap titanyum yumruðunu dolar'ýn gözüne çaktý. Dolar artýk toparlanamaz bundan sonra tekerlekli sandalye ile gezer.
10.36
Þaap titanyum yumruðunu dolar'ýn gözüne çaktý. Dolar artýk toparlanamaz bundan sonra tekerlekli sandalye ile gezer.
Gayrimenkül fiyatlarý akýl almaz þekilde artýyor ilk faiz indiriminden beri takip ettiðim evlerin fiyatý yüzde 30 arttý faiz indiriminin ilk kez konut alacak birine nasýl bir katký saðlayacaðýný çözemiyorum
Yukarýda onu sordum ben de...
Kredi ucuzluyor da, alýnacak kredinin miktarý, dolayýsý ile taksitin büyüklüðü de artýyor. Aylýk 10bin tl taksit ödeneceði yerde þimdi 15, 20bin ödenecek.
Dövizle geliri olan için bile bir avantajý kalmýyor o zaman.
Her þey olacaðýna varýr du baagalým nolcek.
ytd
https://www.memurlar.net/haber/10010...al-olacak.html
Ýstanbul'da 1 milyona ev bulmak hayal olacak
Türkiye özellikle fiyat deðer anlamýnda dünyada birinci. Bunu gören bir Amerikalý, Avrupalý kendi ülkesindeki ucuz kredi ile Türkiye'de yatýrým yaparak kar ediyor. Genel olarak alýmlarýn yüzde 70'i vatandaþlýk üzerine. Ýranlýlar pasaportlarý dünyada tanýnmadýðý için Türk vatandaþlýðý ile bunu aþýyor, Çinliler Türk vatandaþlýðý ile Ýngiltere borsasýna açýlýyor. Dolayýsýyla dünyada bir vatandaþlýk pazarý oluþmuþ durumda. Bizim yaptýðýmýz saha çalýþmasýnda 2021 yýlýnda 17 bin ile 19 bin kiþinin Türkiye'de vatandaþlýk amaçlý gayrimenkul aldýðýný gösteriyor" açýklamasýný yaptý.
Kanla elde edilmiþ bu topraklarda bedava mülk, bedava vatandaþlýk...
Buradan gelecek gelirle 5 milyon mülteciye bakýyoruz.
Ümmet felsefesi tam gaz...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Hiçbir dönemde her þey bu kadar DEÐERSÝZLEÞMEMÝÞTÝ....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri