Polo 8 kasimdan beri %40 yapti..
Araba da yok..
Ikinci elde daha da yuksek..
Satayim eski arac ile idare edeyim diyorum..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Araba yaglari hep sahte castrol edge .internetten siparisler sahte yag geliyor.yag fiyati 500 tl ye kosuyor.yuh.
Vw servise 1800 istiyorlardi simdi 3000 ister artik.
Bahri mevduatin pul oldu...
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
40% TL bazýnda yapmýþsa bir anlamý yok çünkü eriyen TL. Dolar bazýnda da artýþ vardýr mutlaka. Benim bilmemkaç bin euroya aldýðým araç üzerinden 7 yýl geçmesine raðmen euro bazýnda hala ayný paraya gidiyor ikinci elde. (son baktýðýmda öyleydi yani)
Ýþin komiði ikinci el araçlarýn fiyatlarý ABD'de artýyormuþ zerohedge'de çok okuyorum bunu.
Dünya ekonomisi çýkmaza girdi, ekonomiyi aylarca durdurmanýn faturasý hala net olarak ortaya çýkmamýþ olabilir.
ytd
Komsuma eylül sonunda bahceme gelen 3-4 kediye mama tedarik etsin (taslara mama koyuyor sagolsun) diye 500 TL birakmistim.
15 kilo alip birakmistim zaten. Bu para da 4-5 ay yeter diye düsünmüstüm.
Anlasilan artik 2 aylik icin 500 TL düsünmem lazim.
Ya da Euro biraksam daha mantikli olacak gibi.![]()
Yer Ýmleri