Bu arada ben de hýzlý gittiðini düþünenlerdenim, piyasa da belirsizken buralarda takýlmasý normal sürekli gidemez ki bir hisse.
Bu arada ben de hýzlý gittiðini düþünenlerdenim, piyasa da belirsizken buralarda takýlmasý normal sürekli gidemez ki bir hisse.
brlsm de bilançoyu vede olasý gelecek güzel ges haberlerini bekliyoruz...bunlardan gelecek güzel haberler ile yeni zirveler yapma ihtimalimiz olacak...sabýrla bekliyoruz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Keko ustanýn tahtalarý sürekli satýþta..birleþim hele 2 aydýr..😂
hisselerimden brlsm üç kat çýkmýþtý...kocaer iki kat çýkmýþtý..atatp da iki kat çýkmýþtý..bunlar kýsa sürelerde olmuþtu...bu aralar endeks de baskýlý olunca bunlar da ister istemez iniyorlar...orta ve uzunda bu üçünden de umutluyum...artýk nasip ne olur bilemiyorum..ben pozisyon deðiþtirmeden tutmaya devam ediyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hissenin cikip cikmadigini dusunmek trene nereden bindigimizle de alakali. Ben 11 liradan kesfettigim icin (ama toplu alimi sonradan yaptigim icin maliyetim yukarida) bana simdiki hareketleri cok normal geliyor mesela.
Yer Ýmleri