bu namussuzda acaba kötü haber mi var?2 haftadýr uyuz etti artýk. takýlsana yeo nun peþine. eþþek gibi patinaj yapýp duruyorsun.
bu namussuzda acaba kötü haber mi var?2 haftadýr uyuz etti artýk. takýlsana yeo nun peþine. eþþek gibi patinaj yapýp duruyorsun.
Tahtacýsý kim bu hissenin
unlu dusunur KekoThalesin dedigi gibi
sabir zordur , meyvesi cok tatlidir
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
sabýrlarý çok zorluyorlar..bakalým bu iþin altýndan ne çýkacak...ilginç bir þekilde hala beklemedeyim...hala trade etmeye korkuyorum..geçmiþte gesanda yaptýðým hatanýn burada tekrarlanmasýndan korkuyorum...sabýr sabýr sabýr diyorum kendim için...sizleri bilmem..herkesin kararý kendinedir...karý da zararý da bu vereceðimiz karara göre alacaðýz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Gesan dunku KAP la sana parmak isritmistirbende bir miktar var , satmayida dusunmuyorum,
Birlesim bencede iyi bisey cikacak altindan, ATATP de BIRLESIMde sanki KY cok birikti , biraz dokeyim havasinda hareket ediyor sanki
ben sahsen uzun sure tutacagim , bakalim ne olacak
Spek keci gibi intaciysa , ben iki keci gibi inatci olacam![]()
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
gesan 2 milyarlýk ihale kap haberi attý..iþ montaný çok büyüyor..normalde belki de birkaç tavan yapmasýný beklerdim ama piyasadaki tedirginlik yüzünden tavaný çözüldü ve bayaðý da geriledi..israil-hamas savaþý tedirginlik yaratýyor..yayýlmasýndan korkuluyor herhalde...benim aklýma bu kötü piyasanýn nedeni olarak baþka bir þey gelmiyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri