keko hayýrlý olsun damlamýþsýn hemen,,bakarsýn senýn ekýpte gelýr ,fenerlý,ömür,þu galata kulesýne puro içen býr kardeþ vardý
60-70 tl de gesan patlayacak dýyen,,bakarsýn burada da benzer hýkaye çýkar,,hepýmýz için hayýrlýsý olsun...
keko hayýrlý olsun damlamýþsýn hemen,,bakarsýn senýn ekýpte gelýr ,fenerlý,ömür,þu galata kulesýne puro içen býr kardeþ vardý
60-70 tl de gesan patlayacak dýyen,,bakarsýn burada da benzer hýkaye çýkar,,hepýmýz için hayýrlýsý olsun...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
harekete anlam vermek oldukça güç...1.55 mýlyon mal iþ üzerinden alýnmýþ gozukuyor..yuksek 15,03 gormuþ ve gýttýðý gýbý gerý gelmýþ hýsse..izleyelim bakalým ne yapcak agalar..sanýrým agalar 15 tl cývarýndan kar satýþý yapmýþlar..oysa daha karpuz kesecektýk..![]()
Yer Ýmleri