Yani brlsm deki toplam payýmýz toplam 200k yý geçmez
ytd deli saçmasýdýr
An itibariyle hacim 449 milyona ulaþtý. 3 gündür gördüðüm en yüksek hacim, hisseyi de 3 gündür taþýyorum. Eskiden beri hissede olan arkadaþlar bilirler, hisse hacimleniyor mu yoksa bana mý öyle geldi, bunun normali nedir?
yatýrýmcýlar karda iken satacak yer ararlar...bu arayýþ sýrasýnda genelde ilkin psikolojik seviyeleri belirlerler...ardýndan da diðer teknik formasyonlarýn dirençlerinde satmaya çalýþýrlar...þu anda ilk satýlabilecek yer 20,00 psikolojik seviyesidir...burayý geçebilirsek diðer teknik görünümdeki çanak katlama hedefi olan 25-26 civarlarý , özelikle de 25,00 seviyesi ikinci satýþ noktasý olacaktýr...
hisseler yukarý çýktýkça toplama artýyor buda tedavüldeki lot miktarýný kýsýtlýyor...bu kýsýtlama da hafif alýþ iþtahlarýnda dahi hissenin agresifleþmesine ve tavan veya tavanlar yapmasýna neden oluyor...
sabýrla bekliyoruz...bakalým piyasa neye karar verecek...??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ýnþallah, sizin öngörünüz kuvvetli ama bazen hýzýnýza yetiþilmiyor.Gesan da sizinle yolum 80 tl civarýnda kesiþti ve bende halen var bað oldu sanýrým buradaki potansiyeli görünce bende araþtýrdým bilançosunu da inceledim satýn almalarý ve iþ baðlantýlarýný görünce almaya karar verdim aðanýn eli tutulmaz bizimki ufak parça
maþallah iyi mallanan var Allah daha çok versin selamlar.
Yer Ýmleri