Faizi artýrdýlar böylece bitirmeyi planladýklarý kur korumalu mevduata adresi gösterdiler...kkm den çýkacak para faiz ve borsaya geleceðini düþünüyorum...bir miktar da dolara gidebilir böylece bu gün düþmüþ olan dolar yavaþ yavaþ tekrardan eski zirvelerine gelir...dolarýn düþmesi ihracatçý þirketler için iyi deðildir...bu iki etken ile hem tl desteklenecek hem de borsa...
kur korumali mevduattan çýkacak paranýn olasý gidecek adresleri þunlardýr: faizli tl mevduatý....dolar...altýn..borsa ...kripto..bence o para bu alternatiflere belli miktarlarda daðýlým gösterecektir...en çok da faizli mevduata ve borsaya gelir diye düþünüyorum..bir miktar da dolara..ama dolarý azdýrmayacak miktarlarda...kripto da henüz vakti deðil..ileride fed faizleri düþürürse o vakit kriptoya da para gider...
kýsacasý kkm nin kaldýrýlacak olmasýndan sonra bu günkü faiz artýþlarý planlýydý...tl ve borsa desteklenmek isteniyor düþüncesine kapýlýyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri