Alýntý Originally Posted by kwon3 Yazýyý Oku
keko yeo ve brlþm tarafýnda hemfýkýrýz ama kcaer tarafýnda senýnle ayný düþünmüyorum ,zýra kcaer ana iþ kolu malum çelýk sektoru,yenýlenebýlýr enerji alanýnda olabýlmesý için beným açýmdan ges,res,depolama vs alanýnda aktýf olmalý..ýyý þirket döviz bazlý çalýþýyor ama agresýf çýkýþlar beklemek doðru deðil gýbý..yýnede umarým hedefýne fazlasý ýle ulaþýrýsn..
ben kocaere de inanýyorum...yapacaðý yenilenebilir enerjide ilk etapta jeotermal olacak ama ardýndan res ve ges iþlerine de girecekler...sürekli dediðim gibi yenilenebilir enerji konusu kocaerde henüz embriyo evresinde ..bu beklenti bonus bir beklentidir...þirketin þu anda ön planda olan beklentisi modernize ettiði ve kapasitesini artýrdýðý yeni fabrikasýnda ihracata yönelik katma deðeri yüksek ürünlerin satýþýndan doðacak karlýlýðýdýr...bu beklenti bile bence onu güzel yerlere taþýyacaktýr...

yenilenebilir enerji hisselerinin rasyolarý çok yükselince ister istemez ya yeni doðmuþ bebeklere (brlsm) yada henüz embriyo evresinde olan hisselere yöneliyoruz...