Beklenen kap lar düþsün o zaman destek direnç nasýl geçiliyor tüm borsa alemý izlesýn ,, film daha baþlamadý gibi geliyor bana ,, þirket beklenen adýmlarý atsýn yeterlý !!!!,tahtacý aðýrdan aldýkça yükü artar ,artýk kendý bilir !!!
Beklenen kap lar düþsün o zaman destek direnç nasýl geçiliyor tüm borsa alemý izlesýn ,, film daha baþlamadý gibi geliyor bana ,, þirket beklenen adýmlarý atsýn yeterlý !!!!,tahtacý aðýrdan aldýkça yükü artar ,artýk kendý bilir !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Þöyle diyeyim sayýn ortaðým Bi burda çok eskiyi eskiden teknik olarak çok al sat yaptým kazandým ý kazandýk ama büyük para yapamadýk sonra bunu temelle harmanlayýnca ciddi oranda kazançlarýnýz oldu buralara gelmek kolay olmadý ama emin ol sabýrlý ve temel olarak doðru hisseyi alýp doðru yerde attýðýnda ve bunu 5 hissede yaptýðýnda tahmin edemeyeceðin rakamlara gelirsin 5 sene önce kekom la benim de öyle anlý þanlý paramýz yoktu o jantsa da ben durdo para yaptýk sonrada farklý farklý hisselerde yaptýk sonra o gesnda ben smrtg ve yeo ve kontr yaptým umarým sen ve burdaki birçok arkadaþ benden dah fazla kazanýp finansal özgürlüðünü elde edersiniz herkese hayýrlý kazançlar
ytd deli saçmasýdýr
dostum býzým yaptýklarýmýza bazýlarýnýn hayalý býle eriþemez,bakmayýn gerý planda kalýp yav he he dediðimize,,,kazanýyorsak sýkýntý yok onemlý olan bu mecrada kazanabýlmek..hýsse nette keko takýp edýlebýlecek nadýr kiþilerdendýr,,selamlar..ben biraz ayran gönulluyumdur konar gecerým daha ýyýsýný bulursam durmam....bol kazançlar..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Sdttr Tatgd parsn alkim oyakc hepsinin hikayesi var bu Tar kaðýtlar bulmak önemli ama bunlardan bazýlarý ii prim yaptý zaten ama hepsinde bir hikaye mevcut hisse seçerken hikayesi ve þirketin sahibi benim için herþeyden daha önemli
ytd deli saçmasýdýr
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bu hisseleri örnek verirken yanlýþ anlaþýlmasýn bu hisseler bende yok bugün yükseldikleri için yazdým ama hepsi hakkýnda altýný dolduran sebepler var biliyorum bunlarýn dýþýnda baþk birçok hisse var gýda ileri dönemlerde en önemli konulardan biri olacak keza enerji aynýsý
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri