ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
dostum inan ev ,iþ ,borsa , derken kafam çok karýþýyor...özelden kimseye yazamýyorum dostum...kocaer uzun vadeli tutulmasýnda yarar görüyorum ama tahtacýsýný hiç sevemedim...çok baský uyguluyor...merak ettiðin bir þey olursa özelden sor cevap yazarým...çoðu düþüncemi de zaten burada paylaþýyorum...buradan da takip edebilirsin...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
kocaerde yenilenebilir enerji beklentisi henüz embriyo evresinde...ileride görünür hale gelecek ama o vakte kadar oradaki speðin aðýz kokusunu çekmek gerekiyor...buda zor bir þey..o yüzden de herkese tavsiye edemiyorum...sabýr etmek, cefa çekmek her yatýrýmcýnýn harcý deðil..
tek baþýna bir kriter deðil bu dostumgidecek hisse buna bakmaz, bakmamalý da...forte dedik dinlemedin. ama burasýda iyi gitti ben erken sattým ama forte saðolsun
ayný durum papilonda da bekliyorum. 20 milyar altýnda savunma sanayi kalmadý. biz daha 1 milyar tl yeni olduk .demekki daha yolumuz var
bakalým eþ dost gerekli uyarýlarý yaptýk. ömrümüz olursa göreceðiz .
Yer Ýmleri