ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
gesanda iken bir ara 60-75 aralýklarýnda inanýlmaz bir baský oluþmuþ idi..o kadar bunaltýcý idi ki ben bile pes etmiþtim...o vakit elimde bulunan 57 bin lottan 41 bin lotunu dayanamayarak satmak zorunda kalmýþtým..ardýndan da hisse bir çýktý pir çýktý..ta 300 leri gördü...þu anda brlsm deki baskýyý görünce o aný hatýrladým....kalan 16 bin lotumu da 300 ü görmemize raðmen satmamýþ gidip 230 dan satmýþtým..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
aslýnda o sýralarda bazý yakýn arkadaþlarýmýn yoðun sat baskýsý olmasaydý belki de daha da direnebilirdim...ama iki dostumun baskýsý + tahtada speðin baskýsý derken pes etmiþtim...pes etmemiþ olsaydým bu günkü sermayemin iki katý bir sermayem olacaktý...![]()
ben tam anlamý ile kazanamadým ama bazý dostlarým kýlçýksýz tam 20 kat kazanmýþlardý...ben de onlarýn sevincine ortak olup onlarla teselli buldum...hafýzam beni yanýltmýyorsa bir kaç hafta önce gesan 110 tl leri görmüþtü...bölünmemiþ haliyle 440 tl...
Bu süreç tam 7 hafta sürmüþtü keko. 75 görmemiþtik, 69.9-61 arasý gidip geldi 7 hafta boyunca. Sonra 70 üstüne çýkýnca kýsa sürede 90 olmuþ sonra da neredeyse soluksuz 188e gitmiþti, oradan da düzeltme yapmýþtý. Ben de aynýsýný hatýrladým bugün ve bu sefer birleþimin nazýný kabullendim. Ancak bize oldukça borçlandý, tüm borçlarýný seri bir þekilde öder inþallah zamaný gelince.
Dün gelen eupwr kap’ýndan sonra yakýn zamanda Makedonya’da ges iþi kap’ýnýn gelmesini bekliyorum. Hayýrlýsý diyelim
Bak senin hafizan daha kuvvetliymiþ...gerçekten de öyle oldu...7 hafta yani yaklaþýk iki ay bir hissenin yerinde badanaj yapmasý bu hissenin gideri buraya kadar düþüncesini veriyordu...bizim nazlý brlsm kýzýmýz galiba en fazla 2_3 haftadýr yerinde sayýyor..demekki hala sabýr etmemiz gereken haftalarýmiz var..bu naza sabretmek gerek bence..bir gün gelecek bize borçlandýðý tüm tavanlarý bir haftada öder..
![]()
Tahtanýn ana sahibi iþ yatýrým bunu kaç kere yaptý hatýrlamýyorum. 600.000 lot alýp tahtayý %6 yaptýrýyor citi üzerinden iþlem yapan robotlar qnb yatýrým finans ve bofa robotlarý al yönünde tetikleniyor sonra akþama kadar bunlara mal basýyor. Bugün dayanamadým 41.50 de bir miktar satýp kapanýþta aldým.
Yer Ýmleri