Sabýrla koruk helva, dut yaðraðý atlas olur....
Sabýrla koruk helva, dut yaðraðý atlas olur....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
forum nerdeyse en kalabalýk sayfasý ýyý býr kucu kyatýrýmcý kýtlesý olusmus gýbý ondan spek efendý dokým dýye debelenýyor olmasýn
ah birleþim ah...daha ne kadar naz yapacaksýn...gesan ablan bir ara tam 7 hafta naz yapmýþtý da öyle harekete geçmiþti...senin de oldu 4 hafta...illa ki bu süreyi mi dolduracan ?? sana aþýk ky larý delirtmek mi istiyorsun..
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
elimdeki kocaer,atatp ve yeotk hisselerim týpký cuma günü olduðu gibi hep birlikte tavan olmuþlar...brlm ise þu anda naz yapýyor...þahsen ben bu nazýný hoþ görüyorum...iki ayda bana üç kat kazanç vermiþ...gerekirse bir iki ay daha kendine dinlensin...gezsin .tozsun biraz eðlenerek zaman geçirsin...sonra da tatili bittikten sonra tekrar gelsin yoðun mesaisine baþlasýn...biliyorum pek çok ky sabrý sevmiyor...hemencicik pastasýný yemek istiyor...
bence cefa ,emek ,sabýr çekmeden yiyeceðiniz pastanýn da tadý olmaz...
görüyorsunuz kocaerde kaç aydýr sabýr çekiyorduk...son bir kaç iþ günüdür de meyvemizi yiyiyoruz...kaliteli hissede sabýr etmek gerek...tabi bunlara raðmen ben kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi vermiyorum...herkes dilediði þekilde davransýn...sonuçta vereceðiniz karar direk sizi etkileyecek...
ben tüm ky dostlara baþarýlar diliyorum...
Devre kesti. Teþekkürler.
39,80 tl maliyetle ortak oldum hisseye
Keko bey sizi aylardýr takip ediyorum her aldýðýnýz hissede yok bu sefer tutmaz,artmaz,bir kere de olsa yanýlýr dediysem de tutturamadým.Sizde farklý bir þey var maþallah
Ýnþallah birleþim mühendislikte de çok büyük farkla tutturamam
Bol kazançlar ortaklar
Yer Ýmleri