Şu verdiğin eforu coine harcasan daha çok olurdu..
Her daim islemdesinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Şu verdiğin eforu coine harcasan daha çok olurdu..
Her daim islemdesinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayı bi becerelim, sonra ona bakarız.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydınlar,
Sen ağaç testeresini bilirmisin?...
Diğer adı PALA dır...Eskiler bilirler....
Ahsap delikli sapı vardır,oradan tutulup ileri geri şeklinde ahşap malzemeler kesilir...
Ele yakın yeri enli,ilerledikçe uca doğru incelir...
Şimdi 4H ı aç ve bak...
Bu gün değişsin isterim ama,bilemen...![]()
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Abi senin için açtım baktım. (xu030) 4 saatlik 2 eylül 12:00 barı ile şişmiş, 2 eylül 16.00 barı ile SAT vermiş, 9 Eylül 08:00 barında düşüşü abarttığı için tepki gelmiş Bollinger altından, ancak tepki cılız kalmış 75 periyot ağırlıklı ortalamayı geçemeyim tekrar satışa dönmüş. Oradan buraya kadar çok nizami düşmüş, dün 16:00 barında ise Bollinger altından gölge bırakıp dönmüş. (200 periyotluk ortalaması tam gölgenin dibinde, demek oradan tepki gelmiş) Buradan çok yakın stoplu long izlerdim, 1534.4 civarı davranışına bakardım, hacimli geçerse 1548 hedefler yok orada da takılırsa 1500 altına yolculuk başlar gibi...
Bu arada bu benim kendi sistemimle algım, ani kırılımlarda buradan düşeni kırıp çok çok sert aşağı kopma ihtimali de var, sen anladığım kadarıyla o ihtimali de yakın görüyorsun. Benim piyasa algım genelde yatay üzerine, trendler dahi yatay olduğu zaman iyi kazanıyorum çok sert hareketlerde terste kalıyorum. Ancak genelde de sert hareketler daha nadir oluyor, piyasa %70 yataydır. O senaryo olur mu olmaz mı hiç bir fikrim yok...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Toaso
1 haftalık
46.36 dip
49.44 zirve..
Aylık
38 dip
49.44 zirve..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ne diyeyim yav..
42.77 maliyetli toasolari
46.36 dan bozarım iz süren kar al olur en kötüsü
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydin arkadaşlar
artık destek bölgesi çalışacak bence
son bir iki gün aşağı yönlü bar boyları kısaldı
yurt dışı çok bozmadan gevşemiş olması iyi değil
kafamı en çok nu kurcalıyor.
Benim takıp ettiğim kadarı ile
büyükler mal satmadı
aldılar
yabancılarda aldı
artık hisse vadeli longları artırıyorum
henüz endeks şhortlara tutmadım
favori hissem
Petkim, Ereğli
48,07 maliyetli tofoş şhortlar da duruyor
Petkm neyse de eregl de bir emare yakmadı hocam
ss yükle
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri