Ben canlıda scalp sistemi Manuel uygulamaya çalışıyorum. Fena gitmiyor bugünkü sinyalleri de başarılı 1634 short verdi döndü 1509 longa geçti 1509 long zararda şu an.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Ben canlıda scalp sistemi Manuel uygulamaya çalışıyorum. Fena gitmiyor bugünkü sinyalleri de başarılı 1634 short verdi döndü 1509 longa geçti 1509 long zararda şu an.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok zor. Manuel uygulamaya çalışmak daha da lanet. Bir şeyler oluşuyor gibi ama daha yolum var benim de.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet böyle zamanlarda scalp ve gün içi trade önem kazanıyor. Düşerken de hep güzel dalgalı düştü sadece salı günü anormal şekilde bastı o da dün patladı zaten. Cuma poz bırakarak hata yaptım onu yapmasam epey başarılı olmuş olacaktım. Pek çok başka hata / elde olmayan durumlar da oldu ördekle oturamıyoruz makinenin başına sonuçta. Bunlar olabilir dediğin için çok az parayla oynadım zaten ama aklıma yattı bu şekilde işlem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri