Artan

34,10 10 18:10
12,00 9.99 18:10
6.742,50 9.99 18:10
36,58 9.98 18:10
18,32 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 18:10
7,92 -10 18:10
95,40 -10 18:10
31,90 -9.99 18:10
30,48 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.610.120.553,75 18:10
15.395.772.063,75 18:10
12.839.122.521,65 18:10
11.391.294.342,66 18:10
10.987.845.810,50 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 745/954 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Viop XXXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Günaydın herkese...
    Dün karanlık oda da Meksa üzerinden Kchol, Ereğli ve Ccola gibi şirketlerde enteresan alımlar oldu...
    Önemli bir kurumun ordinosu olduğu söyleniyor...
    Enteresan geldi son andaki hareket ve paylaşmak istedim, kokusu çıkar yakında...
    Bol kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Günaydın herkese...
    Dün karanlık oda da Meksa üzerinden Kchol, Ereğli ve Ccola gibi şirketlerde enteresan alımlar oldu...
    Önemli bir kurumun ordinosu olduğu söyleniyor...
    Enteresan geldi son andaki hareket ve paylaşmak istedim, kokusu çıkar yakında...
    Bol kazançlar...

Günaydın dostum...

KCHOL özelinde; kağıt teknik olarak çok zayıf duruyor...

İki gündür de UNLU kağıdı yamulttu resmen, tekniği bozan da bu satışlar zaten...

Satış ne zaman biter bilinmez ama kağıt teknik olarak kısa vadede 21 i istiyor gibime geliyor...

Böyle bir ortamda şort girilir mi ??? Tabii ki girilmez, ama en azından long için 21 rakamının beklenmesi taraftarıyım...

Bu dediklerimi çürütecek senaryo ise alıcıların güçlenmesi ve yukarda 22.60 kırılımı...

Bol kazançlar...
    Son düzenleme : Verge; 13-10-2021 saat: 09:51.

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Günaydın dostum...

KCHOL özelinde; kağıt teknik olarak çok zayıf duruyor...

İki gündür de UNLU kağıdı yamulttu resmen, tekniği bozan da bu satışlar zaten...

Satış ne zaman biter bilinmez ama kağıt teknik olarak kısa vadede 21 i istiyor gibime geliyor...

Böyle bir ortamda şort girilir mi ??? Tabii ki girilmez, ama en azından long için 21 rakamının beklenmesi taraftarıyım...

Bu dediklerimi çürütecek senaryo ise alıcıların güçlenmesi ve yukarda 22.60 kırılımı...

Bol kazançlar...

Bunu geçen hafta yazmıştım, KCHOL 22.30' larda iken...

Şu an 21.30' larda kağıt, satışlar hız kesmeden devam ediyor...

Akıl sır ermiyor gerçekten bunların yaptıklarına, FROTO, TOASO, TUPRS bunlar uçarken, bunların çatı kuruluşu KCHOL sürekli satış yiyiyor...

Kağıt teknik olarak 21' leri istiyor demiştim, zaten oraya pek birşey kalmadı, şimdilik 20.70 altı pek yok gibi...

Bir de benim gördüğüm başka bir ayrıntı; KCHOL' den çıkan para FROTO' ya giriyor(muhtemel diğer KCHOL iştiraklerine)...

Piyasa yapıcının çulsuzu da ancak bize denk gelir zaten, adamda tahta yapacak para yok, ordan alıp oraya aktarıyor, öbüründen çıkıp, berikine giriyor, ama şuna çok eminim ki adamlarda para yok...

Ulan paranız yoksa ne diye piyasa yapıcılığına soyunuyorsunuz, ondan sonra yaptığınız piyasa ancak bu kadar olur...

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Akıl sır ermiyor gerçekten bunların yaptıklarına, FROTO, TOASO, TUPRS bunlar uçarken, bunların çatı kuruluşu KCHOL sürekli satış yiyiyor...

Kağıt teknik olarak 21' leri istiyor demiştim, zaten oraya pek birşey kalmadı, şimdilik 20.70 altı pek yok gibi...

Bir de benim gördüğüm başka bir ayrıntı; KCHOL' den çıkan para FROTO' ya giriyor(muhtemel diğer KCHOL iştiraklerine)...

Piyasa yapıcının çulsuzu da ancak bize denk gelir zaten, adamda tahta yapacak para yok, ordan alıp oraya aktarıyor, öbüründen çıkıp, berikine giriyor, ama şuna çok eminim ki adamlarda para yok...

Ulan paranız yoksa ne diye piyasa yapıcılığına soyunuyorsunuz, ondan sonra yaptığınız piyasa ancak bu kadar olur...
    Bir tahta ile piyasa kontrol edene kadar 3 tahta ile piyasaya yön verim hacim yaptırmak daha iyi değilmi.
    sonuçta kasa aynı .benim beklentim 20 ler kchol de , tofas-fort ikilisi , önümüzdeki zaman içinde touprs-kchol olarak hareket edebilir benim gördüğüm.
    kolay gelsin

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

froto toasoya göre çok ucuz kalmıştı... sene başında 7 olan froto/toaso oranı 3'e kadar düşmüştü... ha 7 abartıydı elbette ama 3 de ciddi alım ve pair trade fırsatı bu kadar düşüşten sonra... çok normal aslında frotoya giriş o açıdan; bence geç bile kaldılar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Uzmanın biri çıkmış merkez bankası bu kurdan rahatsız değil 9.50 olsa faiz indiremezdi diyor şimdi eli rahat en az 50 puan indirir diyor. Tepeden 10 kuruş düşünce elimi rahatlıyor merkezin. Hadi reis bas zılgıtı yap 200 puan indirimi. Keyfimiz yerine gelsin.

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

KCHOL 20.66 dan döndü, ordan elim varmadı almaya ama 20.80' lerden alabildim...

Çok büyük bir beklentim yok, tepki mahiyetinde bir yükseliş bekliyorum, 22.30' lara kadar...

Sonrasına bakmak lazım...

8. Günaydın..
    O değilde..
    Forum ölü toprağı atılmış gibi..
    Kimse yok

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 745/954 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •