Originally Posted by emregunes BBC News Türkçe @bbcturkce JPMorgan, TCMB nin gelecek ay 100 baz puan daha faiz indirimine gitmesini bekliyor bunlar elini korkak alistirmiyor artik, kasim 200 aralik 200 şaşırtır mi? şaşırtmaz
aynen onumuzdeki ay şakk 200 sonra bi şakk 200 daha Originally Posted by YapraksızYonca bunlar elini korkak alistirmiyor artik, kasim 200 aralik 200 şaşırtır mi? şaşırtmaz
Originally Posted by hayek aynen onumuzdeki ay şakk 200 sonra bi şakk 200 daha Ucuz kredi dağıtıp seçime gideceklerse, %16 çok yüksek. %12-13 civarına inmesi gerek. Seçimden sonrası kimin umurunda. Ülke yanmış kimin umurunda. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by JAS Ucuz kredi dağıtıp seçime gideceklerse, %16 çok yüksek. %12-13 civarına inmesi gerek. Seçimden sonrası kimin umurunda. Ülke yanmış kimin umurunda. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ucuz kredi, faiz düşüşü tamam da. Bu işin enflasyon ayağı ne olacak? Vatandaş için ocaktaki tencere önemli. Çıkış yolu üretim ve ihracaat
Originally Posted by Tbey35 Ucuz kredi, faiz düşüşü tamam da. Bu işin enflasyon ayağı ne olacak? Vatandaş için ocaktaki tencere önemli. Çıkış yolu üretim ve ihracaat Cikis yolu uretim de, kime guvenip yatirim yapacaksin, hangi faizle kredi kullanacaksin, neyi uretip kime satacaksin.
Forum Rules
Yer İmleri