-

Originally Posted by
Batman
hatayda eski kasa merso lar vs bu işler için bolca kullanılır idi. emmiler temiz eski merso gördü mü yan yan bakarlar

Eski kasa Mersoların diğer esprisi de bu tip bölgelerde, pis mazotu yakabilirler, filtreyi sık sık temizlemek yeter. Yeni nesil dizeller pis mazota karşı daha hassaslar, komple enjeksiyon pompasını bırakabilirsiniz..
-

Originally Posted by
Batman
hatayda eski kasa merso lar vs bu işler için bolca kullanılır idi. emmiler temiz eski merso gördü mü yan yan bakarlar

Eski kasayı, eksi kasa diye okudum iyi mi?
Eksi kasa deyince akla ne geliyor malum.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Eski kasayı, eksi kasa diye okudum iyi mi?
Eksi kasa deyince akla ne geliyor malum.
onu da mercedes e yedirdi bu ülkenin evlatları malum. mercedes de ülkemiz de rüşvet dağıtmış öyle diyolla bu durumda nası her türlü bize dokunuyo işin ucu anlaşılır gibi değil.
-

Originally Posted by
Achiles
Yarın gidip 200 daha aldım mı yeni fiyattan, paçal yapıp ortalamayı düşürürüm

üstat sizin teknik iyidir destekleri dirençleri de yapıver bi zahmet iki fibo çek
yukarda doji bırakana kadar dewam.
-
Teknik temel napsın, çok hızlı manevra yapıyor, Allah için çok hızlı, yetişilmiyor 
Bi rahip yakalasak da sonra da salsak mı acep derken, şaka yapıyordum ben yaw
-
Yarından itibaren çıkışa devam edecek diye tahmin ediyorum 75 dolar 950 ti görse alacağım gün içi görgümü acaba ?
-

Originally Posted by
Maacit
Yarından itibaren çıkışa devam edecek diye tahmin ediyorum 75 dolar 950 ti görse alacağım gün içi görgümü acaba ?
Uzanların reklamındaki Macit misiniz ?
-
Benzine bu sefer indirim geliyor
Dolar/TL kurundaki dalgalanma benzin fiyatlarına da yansıyor. Hafta başından bu yana benzine yapılan 72 kuruşluk zamdan sonra şimdi de pompa fiyatlarına 28 Ekim'den geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim yapılacak.
meğer vurmuş çekmiş.
https://www.bloomberght.com/benzine-...eliyor-2290816
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri