Benim moruk aklým ermedi bu borsanýn 1700 olmasýna![]()
Benim moruk aklým ermedi bu borsanýn 1700 olmasýna![]()
Bugün çok acayip iþler oluyo. Ben de dayanamadým atladým bist in üstüne bugün bir miktar dolar bozup
Endeks dolar bazýnda 15 Eylül'deki seviyesinde þu an. Çok da þaapmamak lazým. Yeniden 200dolar, 250dolar üstüne gelirse güzel kazandýracak ama hala içeride olanlara. Olur mu bilmem.
ytd
Son kuruþlarý da 9.97 maliyetle gömdüm þeye. 2000 þey alabildim sadece.
Lenovo P1a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Düz mantýk faiz iniyor, millet TL'den kaçýyor. Alabilen altýn alýyor, dolar alýyor bunlara niyeti olmayanlar da bakýyor f/k'lar 5 civarýnda, borsaya yükleniyorlar.
Roket bilimi deðil aslýnda.
Faizlerin inmesi piyasayý kötü etkiler derlerken borsanýn çökmesinden ziyade insanlarýn TL birikimlerinin ve TL kazançlarýnýn çöpe döneceði imiþ bahsettikleri þey demek ki.
O konuda benim de kafam karýþýktý. Faizler inerse borsalar çýkar þeklinde bir genelleme var dünyada. Bizde niye farklý olacak diye düþünüyordum ben de.
Demek ki bizde de aynýymýþ. Þimdi olacak olan dolar bazýnda düþen asgari ücreti dengelemek için asgari ücrete zam yapmak... Sonra da tabi þirketlerin bu ücretlerden iþçi çalýþtýrýp çalýþtýramayacaðý... Orada bir sýkýþma olacak gibi. Belki Afganlarla hallederler onu da.
ytd
Bende paranoyak tahmin yapiym
Para baba lari newyork Lu londra li bankerler
Ogrenmistir simdiden yada dayatip okey almistir
Bize de haziranda deyip eylul de erken secim filan olur a
Onun seysidir Yatirimsal karsiligi
Filan falan inter milan
Uydurdum
Bir diger sey
Iran babalar gibi nukleer test yapti daglar sallandi
Baktilar israil saldiramiyo
Bolge guvenli ve yatirim kabil demislerdir
Video yi gordum degil israil abd bile tirsar
Yusuf Yusuf Joseph yani
Bakalým gerçekten Borsa Ýstanbul' un ön bahçesinden petrol mü çýkmýþ, yoksa yan taraftaki petrol ofisinin depoda sýzýntý mý var anlarýz pek yakýnda..YTD
1740 ýn da üstüne çýkarsa, petrol demektir
![]()
Yer Ýmleri